ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ultherapy: Μια πρωτοποριακή συσκευή σύσφιξης του δέρματος


5 Ιανουαρίου 2015

Οι αλλαγές βάρους, η εγκυμοσύνη ή η ηλικία κάνουν το δέρμα να χάνει σταδιακά τη σταθερότητα και την ελαστικότητά του, με αποτέλεσμα οι περισσότερες γυναίκες να επιθυμούν τη σύσφιξη του. Αυτή η διαδικασία όσο αφορά το πρόσωπο, έχει τη δυνατότητα να εξομαλύνει την επιδερμίδα, να την κάνει πιο λεία και να μειώσει την ορατότητα των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Όσον αφορά το σώμα, η σύσφιξη του δέρματος μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της χαλαρότητας  και της κυτταρίτιδας. Όμως, το κλειδί βρίσκεται στο να επιλέξετε τη πιο σωστή μέθοδο.

Το Ultherapy είναι μια συσκευή σύσφιξης του δέρματος, η οποία επιτυγχάνει ορατό lifting, εστιάζοντας σε πρώτη φάση στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων και στο γνωστό SMAS, την στιβάδα εκείνη που τεντώνουμε στο χειρουργικό facelift. Είναι μια νέα πρωτοποριακή και μοναδική θεραπεία με υπέρηχο, για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος.

Η διαδικασία είναι μη επεμβατική, αλλά πολύ αποτελεσματική στη πρώτη κιόλας συνεδρία και δεν δημιουργεί ερεθισμούς και κοκκινίλες. Επίσης, είναι κλινικά αποδεδειγμένο, ότι το Ultherapy βελτιώνει την εμφάνιση των γραμμών και των ρυτίδων και μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε μια πιο φρέσκια και πιο νεανική εμφάνιση από το μέτωπό έως και το ντεκολτέ σας!

Το Ultherapy είναι η μόνη συσκευή που είναι εγκεκριμένη από τον FDA (Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων), για την σύσφιξη και ανύψωση του προσώπου, των φρυδιών και του λαιμού. Με λίγα λόγια η συσκευή αυτή διαπερνά τα βαθύτερα στρώμα του δέρματος (χόριο), στέλνοντας μια συχνότητα υπερήχων, που προάγει την παραγωγή κολλαγόνου, κάνοντας ένα μη επεμβατικό lifting!

Μοre Info: Το Ultherapy μπορείτε να βρείτε στο: Medi Center: Λ. Ποσειδώνος 77, 4ος όροφος, Άλιμος, τηλ.: 211 1088441

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.