ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

7 προϊόντα για καθαρό πρόσωπο


21 Ιανουαρίου 2015

face21.jpg

Όταν πρόκειται για το πρόσωπό μας και τον καθαρισμό του νομίζω όλες θέλουμε το καλύτερο. Η φροντίδα για ένα καθαρό και υγιές πρόσωπο είναι πια μία ρουτίνα για όλες, αρκεί να έχουμε βρει τα κατάλληλα προϊόντα. Πέραν του ότι πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουρες για την αξιοπιστία του brand που θα επιλέξουμε πρέπει να βρούμε και ποιο είναι αυτό που ταιριάζει στην επιδερμίδα μας και τις ανάγκες της.

Βασικό και άκρως απαραίτητο βήμα για μία άψογη επιδερμίδα είναι ο σωστός καθαρισμός. Τόσο το πρωί όσο και το βράδυ είναι μία διαδικασία απαραίτητη που θα πρέπει να μην αμελείτε ποτέ. Θυμηθείτε ότι παίζει ρόλο ο τύπος της επιδερμίδας όταν πρόκειται για τον καθαρισμό σας γι’ αυτό πρέπει να κάνετε την έρευνά σας πριν επιλέξτε. Μην ξεχνάτε ότι το σωστό καθαριστικό είναι αυτό που θα ετοιμάσει την επιδερμίδα σας για να ενυδατωθεί σωστά και φυσικά να την απαλλάξει από οτιδήποτε περιττό.

Παρακάτω έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία μικρή έρευνα αγοράς πριν διαλέξετε το κατάλληλο καθαριστικό προϊόν για το πρόσωπό σας.

[gallery-417436]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.