ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ένα προιόν για μια φωτεινή και νεανική όψη


30 Ιανουαρίου 2015

HeavyLiftinEyeκαθετα.jpg

Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, οι άνδρες βασίζονται στην εξειδίκευση της Kiehl’s Since 1851 στα ανδρικά προϊόντα φροντίδας, τα οποία σχεδιάζονται για να ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες των ανδρών. Οι χημικοί της Kiehl’s ξέρουν ότι τα πρώτα και πιο ορατά σημάδια γήρανσης στους άνδρες εμφανίζονται στην περιοχή των ματιών, με αποτέλεσμα να αποτελεί αυτή η περιοχή τη νούμερο ένα ανησυχία των ανδρών παγκοσμίως. Αυτά τα σημάδια γήρανσης μπορεί να εμφανίζονται ως μαύροι κύκλοι, σακούλες κάτω από τα μάτια λόγω χαλάρωσης, λεπτές γραμμές και βαθιές ρυτίδες στην εξωτερική γωνία.

Έχοντας αυτή την ανάγκη κατά νου, η Kiehl’s παρουσιάζει με υπερηφάνεια το Facial Fuel "Heavy Lifting" Eye Repair. Εμπλουτισμένη με Εκχύλισμα Σπόρων Σίκαλης, αυτή η σύνθεση πολλαπλής δράσης έχει σχεδιαστεί για να ενδυναμώνει και να διορθώνει ορατά τα σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών, και έχει ανάλαφρη κρεμώδη υφή που απορροφάται γρήγορα. Αυτό το ισχυρό ανδρικό προϊόν δρα, για να συσφίγγει και να ανορθώνει την επιδερμίδα, να μειώνει τους μαύρους κύκλους και να ανανεώνει ορατά την επιδερμίδα στο πόδι της χήνας, για να χαρίζει πιο λεία και πιο νεανική όψη.

Παρ' όλο που η ανδρική επιδερμίδα είναι κατά 25% πιο παχιά από τη γυναικεία, στην περιοχή των ματιών είναι σημαντικά πιο λεπτή και πιο ευαίσθητη απ' ό,τι στο υπόλοιπο πρόσωπο, τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες. Καθώς μεγαλώνουν οι άνδρες, η ευάλωτη επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών γίνεται ακόμα πιο λεπτή και χάνει αισθητά τη σφριγηλότατα της, με αποτέλεσμα να είναι πιο επιρρεπής στις βαθιές ρυτίδες στην εξωτερική γωνία και στις σακούλες κάτω από τα μάτια λόγω χαλάρωσης.

Το προϊόν Facial Fuel "Heavy Lifting" Eye Repair της Kiehl’s, που περιέχει ένα ισχυρό μίγμα σπόρων σίκαλης, λιναρόσπορου και καφεΐνης, ενδυναμώνει και ανορθώνει ορατά την επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών, μειώνοντας τις ρυτίδες στην εξωτερική γωνία και εξασθενώντας ορατά τους μαύρους κύκλους. Οι άνδρες θα δουν τα μάτια τους να φωτίζονται άμεσα, οι μαύροι κύκλοι θα εξασθενούν και οι ρυτίδες θα μειωθούν αισθητά, χαρίζοντας μια πιο νεανική όψη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.