ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 fruity προϊόντα ομορφιάς


14 Φεβρουαρίου 2015

41765ad5806202c839f515f4cb417f06κσθιετα.jpg

Είναι πλέον γεγονός και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ό,τι τα φρούτα είναι τα πιο πολύτιμα συστατικά, για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα. Γι αυτό τον λόγο όλο και πιο πολλές κρέμες αρχίζουν, να έχουν ως κύριο συστατικό τους τη φύση. Κρέμες με cranberries, παπάγια, ακτινίδιο ανανεώνουν το δέρμα και χαρίζουν μια νεανική επιδερμίδα.

Αυτό συμβαίνει γιατί τα φρούτα περιέχουν μυριάδες απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, που είναι ευεργετικά, όχι μόνο για την υγεία, αλλά και για την επιδερμίδα σας. Περιέχουν πάνω από 25 ζωτικής σημασίας θρεπτικές ουσίες, όπως βιταμίνες και  μέταλλα  που αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου και χαρίζουν ένα απαλό, εύπλαστο και χωρίς ρυτίδες πρόσωπο. Έτσι την επόμενη φορά που θα αναρωτηθείτε τι πρέπει να κάνετε για να δείχνετε νέες, δεν έχετε παρά να διαλέξετε μια κρέμα με βάση τα φρούτα και η επιδερμίδα σας θα λάμπει αιώνια!

[gallery-422856]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.