ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα ιδανικά αντηλιακά για όλη την οικογένεια


18 Ιουνίου 2015

kid-beach.jpg

Ήλιος, θάλασσα, παραλία, ξεγνοιασιά! Όλες αυτές οι λέξεις δεν φαντάζουν πια και τόσο μακρινές αφού το καλοκαίρι πλησιάζει. Μαζί του, γίνεται και ο ήλιος πιο καυτός και για να τον απολαμβάνουμε χωρίς να μας βλάπτει χρειάζεται να προστατευτούμε από τις υπεριώδεις ακτίνες του.

Δεν χρειάζεται ούτε πανικός, ούτε ένα νεσεσέρ ξέχειλο με αντιηλιακά προϊόντα, με δείκτες διαφορετικούς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι λίγο πριν βγούμε στον καυτό, ελληνικό ήλιο είναι να πάρουμε μαζί μας ένα καλό αντιηλιακό με υψηλό δείκτη προστασία που προστατεύει το δέρμα μας, χωρίς να το επιβαρύνει.

Extra tips:

  • Όσο απαραίτητη είναι η αντιηλιακή προστασία άλλο τόσο είναι και η σωστή και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας. Είναι γνωστό ότι ο ήλιος αφυδατώνει το δέρμα γι’ αυτό το καλοκαίρι η ενυδάτωση είναι επιτακτική του ανάγκη.
  • Η εφαρμογή του αντηλιακού πρέπει να γίνεται 30’ πριν την έκθεση στον ήλιο, ενώ δεν πρέπει να αμελούμε να το ανανεώνουμε συχνά.
[gallery-458435]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.