ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα όπλα για σωστή αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση


27 Μαΐου 2015

BIODERMA.jpg

Καλοκαιρινός ήλιος + θάλασσα = Ενυδάτωση + προστασία! Αισίως το καλοκαίρι είναι εδώ και η προετοιμασία για να υποδεχθούμε τις καυτές του μέρες πρέπει να αρχίσει. Ποιο είναι κάθε τέτοια εποχή το ζητούμενο; Αντηλιακή προστασία! Φυσικά, αυτό δεν είναι από μόνο του αρκετό. Πλέον όλοι –κυρίως οι γυναίκες- στην αναζήτηση του καλύτερου αντηλιακού δεν κοιτάνε μόνο τον δείκτη προστασίας. Η υφή, τα ενυδατικά στοιχεία, η λιπαρότητα είναι ακόμα μερικοί παράγοντες που εξετάζουν πριν αποφασίσουν πιο αντηλιακό προϊόν θα μπει στο καλοκαιρινό τους νεσεσέρ.

Ιδανικά το κατάλληλο αντηλιακό προσώπου – επειδή μία γυναίκα το φοράει καθημερινά κι όχι μόνο στην παραλία- πρέπει όχι μόνο να προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες που και στην πόλη είναι εξίσου βλαβερές αλλά και να ενυδατώνει την επιδερμίδα.

PHOTODERM

Η σειρά Photoderm MAX ULTRA FLUIDE SPF50+ της Bioderma πληροί όλες τις παραπάνω προδιαγραφές ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας του δέρματος και λειτουργεί προληπτικά κατά της φωτογήρανσης. Με μία νέας γενιάς υφή, κρέμα ρευστοποιείται μόλις έρθει σε επαφή με το δέρμα και προσφέρει ματ αποτέλεσμα. *Διατίθεται με χρώμα ή χωρίς.  

H2O

Ωστόσο, η σωστή αντηλιακή προστασία δεν αρκεί για να κρατήσει την επιδερμίδα μας υγιή, λαμπερή και ενυδατωμένη. Ο σωστός καθαρισμός και η ενυδάτωση πρωί-βράδυ παραμένουν και τους καλοκαιρινούς μήνες. Μην αμελείτε λοιπόν έναν ήπιο και απαλό καθαρισμό προσώπου με το αγαπημένο νερό της BIODERMA. Το H2O απαλλάσσει την επιδερμίδα από το μακιγιάζ αλλά και από τα τυχόν υπολείμματα που κάνουν την όψη της θαμπή και φράζουν τους πόρους, ενώ ταυτόχρονα την περιποιείται χωρίς να την ερεθίζει. Αρκεί να βρείτε το ιδανικό για τον δικό σας τύπο δέρματος και θα το λατρέψετε!

[gallery-452101]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.