ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η απόλυτη περιποίηση προσώπου από τον Tom Ford step by step


29 Μαΐου 2015

IMG_5498.jpg

Είναι τελειομανής και έχει όλες εμάς να τον ακολουθούμε πιστά σε ότι κι αν κάνει. Ο μετρ της μόδας Tom Ford έχει δείξει την αξία του και την εμμονή του με το άψογο αποτέλεσμα στα catwalks και τελευταία έχει εκφράσει τη δική του αισθητική και στον κόσμο της ομορφιάς με μία premium σειρά καλλυντικών που κάθε γυναίκα θα επιθυμούσε γα το boudoir της.

DSC_0570

Φέτος λοιπόν είναι η πρώτη χρονιά που έχουμε τη ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τα TOM FORD BEAUTY στην Ελλάδα και κατ’ επέκταση να δοκιμάσουμε τη συλλεκτική του πρόταση για το μακιγιάζ του καλοκαιριού! Λάμψη, χρώμα μα πάνω απ’ όλα μία υγιή και καθαρή επιδερμίδα είναι οι βασικοί άξονες του πολυτελούς οίκου.

Έτσι επισκέφθηκα το αποκλειστικό corner TOM FORD BEAUTY στο Attica του Golden Hall και αφέθηκα στα έμπειρα κι εκπαιδευμένα χέρια της συμβούλου ομορφιάς Μαρίας για μία ιεροτελεστία που ξεκινάει από έναν σωστό καθαρισμό και πλούσια ενυδάτωση και καταλήγει σε ένα bright summer make up!

IMG_5497

Ένα καθαρό πρόσωπο δείχνει πάντα πιο λαμπερό. Επομένως, η Μαρία ξεκίνησε με το Makeup Remover για να αφαιρέσει κάθε υπόλειμμα  από προηγούμενο μακιγιάζ. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε το PURIFYING GELÉE CLEANSER για έναν απαλό καθαρισμό που κάνει το δέρμα πιο λαμπερό. Φυσικά χωρίς σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα κανέναν μακιγιάζ δεν θα δείχνει όπως πρέπει. Με απαλές κινήσεις άπλωσε όλο το πρόσωπο το INTENSIVE INFUSION DAILY MOISTURIZER κάνοντάς μου ένα χαλαρωτικό μασάζ και συνέχισε με το INTENSIVE INFUSION EYE TREATMENT στα μάτια.

IMG_5501

Τα ενυδατικά προϊόντα σου δίνουν την αίσθηση της βαθιάς ενυδάτωσης, ενώ φροντίζουν το δέρμα να φαίνεται απαλό και πιο φωτεινό χάρη στο ειδικό σύμπλεγμα του TOM FORD που περιέχει και ενεργοποιεί τις φυσικές διαδικασίες ανανέωσης της επιδερμίδας.

Έπειτα μία στρώση από το Illuminating Primer και το πρόσωπο έχει την κατάλληλη βάση για το μακιγιάζ.

DSC_0617

Ωστόσο, πρέπει να σας πω, ότι το Primer του Tom Ford μπορεί να φορεθεί χωρίς τίποτα από πάνω. Τουλάχιστον καθημερινά μπορείτε να το φοράτε μόνο του και με το Bronzing Powder του Tom Ford να έχετε ένα φυσικό, ηλιοκαμένο make up look.

IMG_5499

Έχοντας τελειώσει με την περιποίηση του προσώπου σειρά έχουν τα βήματα για ένα άκρως καλοκαιρινό και γοητευτικό μακιγιάζ που αναμφίβολα θα λατρέψετε!

IMG_5498

Stay tuned για τη συνέχεια!

Δείτε παρακάτω τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν:

[gallery-452579]

Photo credits: jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.