ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η Apivita στο 3ο Women in Action


5 Ιουνίου 2015

May15_GR_home_suncare.jpg

Η Apivita με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στο 3ο WOMEN IN ACTION, έναν θεσμό αφιερωμένο στη γυναίκα και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα! Πρόκειται για ένα all-day event, με πολλές παράλληλες δράσεις ανοιχτές για το κοινό, σε ένα μοναδικό σκηνικό που συνδυάζει πισίνα και θάλασσα! Γυναίκες επιχειρηματίες από διαφορετικούς κλάδους θα δώσουν το παρόν αναπτύσσοντας τις σχέσεις τους με το ευρύ κοινό και ενθαρρύνοντας και άλλες γυναίκες να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και να τολμήσουν ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα ψώνια τους και να απολαύσουν από τις 12:00-14:00 brunch με θέα θάλασσα, από τις 14:00-17:00 το γεύμα τους, ενώ από τις 19:00 μέχρι το τέλος της εκδήλωσης η παραλία θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο πάρτι με barbeque, ποτά και live μουσική. Όπως πάντα οι μικροί μας φίλοι δεν είναι απλώς ευπρόσδεκτοι, αλλά έχουν τη δική τους θέση στην εκδήλωση για να παίξουν και να περάσουν καλά!

image003

Η εταιρεία μας θα έχει την τιμητική της, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο αφιερωμένο στην επιτυχημένη αντηλιακή σειρά SUNCARE, όπου θα μυήσουμε τους επισκέπτες στα μυστικά της φυσικής ομορφιάς, και θα τους δείξουμε πώς να κάνουν τον ήλιο σύμμαχό τους!

Την αντηλιακή σειρά Suncare της Apivita θα τη βρείτε στο Women in Action @ Balux Prive (Αστέρας Γλυφάδας), 7.6.2015, 12:00 – 00:00.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.