ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το Lactacyd παρουσιάζει τα νέα προϊόντα προσωπικής φροντίδας!


17 Ιουνίου 2015

Ο καθαρισμός της ευαίσθητης περιοχής αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής υγιεινής για όλες τις γυναίκες. Η σωστή περιποίηση δεν γίνεται μόνο για λόγους υγιεινής, αλλά και για να προφυλάξουμε τη χλωρίδα της περιοχής. Για να έχουμε λοιπόν, το καλύτερο αποτέλεσμα, πρέπει να επιλέξουμε και το κατάλληλο προϊόν. Και πιο είναι αυτό; Μα δεν είναι άλλο από το Lactacyd, το οποίο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή, προσαρμοσμένα σε όλες τις φάσεις της ζωής. To Lactacyd θέλει να βοηθήσει τις γυναίκες να διατηρήσουν την αυτονομία και τη σιγουριά τους σε κάθε στάδιο της ζωής τους. Σκοπός του είναι να αναδείξει το δυναμισμό της γυναίκας που επιδεικνύει τη θετική ενέργεια και την αυτοπεποίθησή της.

Χρησιμοποιώντας το Lactacyd θα φαίνεστε και θα νιώθετε πάντα φρέσκες και φυσικά θα σταματήσετε να ανησυχείτε για τις οσμές! Με το Lactacyd η αίσθηση φρεσκάδας θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σας και η αυτοπεποίθηση σας θα ανέβει στα ύψη. Δείτε τα προϊόντα και επιλέξτε το κατάλληλο για τις ανάγκες σας:

Το Lactacyd Intimate Washing Lotion προσφέρει στον κόλπο σας την προστασία και την φροντίδα που χρειάζεται σε καθημερινή βάση. Εμπλουτισμένο με βιολογικό L-γαλακτικό οξύ και ένα μείγμα συστατικών που δημιουργούν αίσθηση άνεσης, δροσιάς και φρεσκάδας απομακρύνοντας τη δυσφορία όλη μέρα, κάθε μέρα.

Τα υγρά μαντηλάκια Lactacyd είναι εμποτισμένα με βιολογικό L-γαλακτικό οξύ που σέβεται τη φυσική ισορροπία και την προστασία της ευαίσθητης περιοχής σας. Πρακτικά, απαλά και ήπια μαντηλάκια καθαρισμού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, κάθε μέρα, για άμεση αίσθηση καθαριότητας, δροσιάς και φρεσκάδας.

Lactacyd Pharma Sensitive. Η σύνθεσή του με ισορροπημένο pH είναι εμπλουτισμένη με βιολογικό L-γαλακτικό οξύ που το καθιστά ιδανικό για την καθημερινή φροντίδα, για γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα και στην περίπτωση περιστασιακών ερεθισμών. Ιδανικό στην εφηβεία - εμμηναρχή.

Το Lactacyd Pharma with Antibacterials ενισχύει τις φυσικές άμυνες της ευαίσθητης περιοχής. Περιέχει φυσικούς αντιβακτηριακούς παράγοντες που βοηθούν στην αναστολή της ανάπτυξης βακτηρίων και την πρόληψη των λοιμώξεων και της κακοσμίας. Ενδείκνυται κατά την έμμηνο ρύση, εγκυμοσύνη, λοχεία, άθληση, θάλασσα – πισίνα – σάουνα – θερμούς μήνες. Επίσης παράλληλα με αντιβιοτική αγωγή και με αντισυλληπτικά

Το Lactacyd Pharma Moisturizing προσφέρει θρέψη και ενυδάτωση, χάρη στη μοναδική του σύνθεση με ενυδατικό σύμπλεγμα L2G-complexTM. Επίσης, ενδείκνυται κατά την εμμηνόπαυση και όταν υπάρχουν προβλήματα κολπικής ξηρότητας

 

Το Lactacyd Pharma Soothing βοηθά στην ανακούφιση και τη μείωση των συμπτωμάτων κολπικών ενοχλήσεων. Είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Μπλε Μαργαρίτας και Βισαβολόλης, τα οποία καθαρίζουν  την περιοχή από τις ενοχλητικές εκκρίσεις και καταπραΰνουν την ευαίσθητη ή φλεγμένουσα  βλεννογόνο.

 

Το Lactacyd Pharma Antifungal με αντιμυκητιασικές ιδιότητες είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ανακούφιση από τον κνησμό, το αίσθημα καύσου, ιδιαίτερα όταν τα ούρα έρχονται σε επαφή με την περιοχή, τον πόνο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και τον ερεθισμό που προκαλεί η μυκητίαση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.