ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι καλύτερες BB creams για το καλοκαίρι


16 Ιουνίου 2015

face_bb-cream-Copy.jpg

Αν και αποτελούν ένα από τα new entries στον κόσμο της ομορφιάς, οι κρέμες bb απ’ ότι φαίνεται ήρθαν για να μείνουν. Η αρχή έγινε στην Ασία, με τα μεγαλύτερα beauty brands να υποκύπτουν και να υπακούν στις προσταγές της νέας εποχής. Η άψογη εφαρμογή και η κάλυψη των καθημερινών αναγκών του προσώπου της σύγχρονης γυναίκας , έχουν πλέον καθιερώσει τις bb cream ως ένα από τα essential του νεσεσέρ.

Στην πραγματικότητα, η bb cream είναι η ένα tinted moisturizer με στοιχεία περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου και ενισχυμένη με spf. Πρόκειται δηλαδή για ένα προϊόν που συμπεριλαμβάνει 3 από τις πιο βασικές ανάγκες περιποίησης του προσώπου. Επομένως, πρόκειται για ένα μόνο beauty item που διευκολύνει και ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Εφοδιασμένη με στοιχεία ενυδάτωσης, και αντηλιακούς δείκτες, μία κρέμα bb χαρίζει στην επιδερμίδα μία ομοιόμορφη όψη δίχως να την βαραίνει κι αυτό είναι που την έχει κάνει ένα από τα beauty mast-have.

Αν και είμαι σίγουρη ότι έχετε ακούσει ή διαβάσει για ένα “θαύμα” στον κόσμο των cosmetics, οι bb creams είναι απλά ένα ακόμα προϊόν που καλείται να δώσει λύση στο πρόβλημα της έλλειψης χρόνου της σημερινής γυναίκας αλλά και να θέσει νέες βάσεις στον τομέα της καλλυντικής περιποίησης με τις εταιρίες να καλούνται συνεχώς να κερδίσουν ένα ακόμα στοίχημα, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του δύσκολου και δύσπιστου γυναικείου καταναλωτικού κοινού.

[gallery-457541]

Extra tips:

Ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου σας και το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε μπορείτε να αναμιγνύετε την bb cream με λίγη ποσότητα από την ενυδατική σας. Επιπλέον, μία ελαφριά bb cream μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί ως primer αν τυχόν επιθυμείτε περισσότερη κάλυψη από αυτή που προσφέρει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.