ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η Shakira, πρέσβειρα της Oral-B 3D White, εμπνέει τις γυναίκες


24 Ιουνίου 2015

3D-White-Luxe-θ-¬-__Ε-¦-¦_Ν-_-χ-.jpg

Με τεράστια επιτυχία η Oral-B 3D White πραγματοποίησε ένα exclusive event στη Βαρκελώνη, στο οποίο συμμετείχε η πρέσβειρας της , η παγκοσμίου φήμης music icon Shakira. 60 τυχεροί από όλη την Ευρώπη, ανάμεσά τους και δύο Έλληνες, είχαν την ευκαιρία να εμπνευστούν από την απόλυτη πολυδιάστατη γυναίκα, για το πώς να δείχνουν και να αισθάνονται καλά, αλλά και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να βοηθήσει τις γυναίκες να διατηρήσουν το λαμπερό τους χαμόγελο και να τις προτρέψει να αντιμετωπίζουν με αυτοπεποίθηση για τον κόσμο γύρω τους. Στο πλαίσιο αυτό, η Shakira μίλησε για τη δύναμη ενός λαμπερού χαμόγελου και μοιράστηκε τα μυστικά της για τον πολυδιάστατο εαυτό της και τα επιτεύγματά της ως μητέρα, τραγουδίστρια, performer και φιλάνθρωπος.

oral_b_3d_white_luxe_glamour

Oral-B 3D White Luxe Glamorous ShineΤη Shakira πλαισίωνε μία ομάδα 3 ειδικών της Oral-B 3D White οι οποίοι έδωσαν μίνι σεμινάρια και παραδείγματα που είχαν ως στόχο να εμπνεύσουν τους καλεσμένους να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους. Παράλληλα, μίλησαν για το πόσο σημαντικό είναι το χαμόγελο και μοιράστηκαν τα μυστικά τους για το πως μπορούμε να το διατηρήσουμε πιο λαμπερό!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.