ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η αισθητικός μου: "Ο νέος καλοκαιρινός μας εαυτός"


27 Ιουνίου 2015

Θάλασσα και παραλία, βόλτες και έξοδοι, μαγιό, κοντές φούστες, αποκαλυπτικά τοπ, σορτσάκια! Το σώμα φωνάζει «περιποίηση τώρα»! Υπάρχουν τρόποι να το κάνουμε να λάμπει και να ξεχωρίζει, έστω και τώρα. Αλλωστε, το καλοκαίρι είναι πολύ μακρύ ακόμη…

Η σωστή διατροφή και η άσκηση είναι δύο βασικοί παράγοντες για να έχουμε έναν υγιή οργανισμό. Για να διατηρήσουμε όμως το σώμα μας σφριγηλό και καλλίγραμμο, ή να αντιμετωπίσουμε κάποια προβλήματα που μπορεί να έχουμε, συχνά σε συγκεκριμένα σημεία όπως στους γλουτούς, στους μηρούς ή στην περιφέρεια, χρειαζόμαστε τη βοήθεια του ειδικού. Η αισθητικός Μαρία Αργείτου επέλεξε μια σειρά θεραπειών που, σε συνδυασμό  με τη διατροφή, θα μας χαρίσουν ένα τέλειο αποτέλεσμα. Μην περιμένετε άλλο!

1. LPG: Το μηχάνημα της τελευταίας γενιάς Endermologie μάς δίνει πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουμε την ενδεδειγμένη θεραπεία με πραγματικά αληθινά αποτελέσματα (ρωτήστε κάποια που να το έχει δοκιμάσει) για κάθε πρόβλημα, όπως:

Α. γενική θεραπεία αδυνατίσματος και κυτταρίτιδας (λιπογλυπτική) Β. τοπικό αδυνάτισμα (localized fat) Γ. τόνωση και σύσφιξη της επιδερμίδας Δ. λεμφικό drainage και πολλές άλλες εξειδικευμένες θεραπείες.

2. Θεραπείες επιδερμικής σύσφιξης με το μηχάνημα Ιdeal Pro Lift και προϊόντα του πολυτελούς, έμπειρου, οίκου Carita καθώς επίσης και θεραπείες αδυνατίσματος με τα αντίστοιχα προϊόντα  του συγκεκριμένου οίκου.

3. Θαλασσοθεραπεία Guinot με τα προϊόντα της γνωστής εταιρείας και θαλασσοθεραπεία Biomaris με άλατα εμποτισμένα με αιθέρια έλαια και μάσκα με φύκια.

4. Peeling σώματος για βελούδινη επιδερμίδα. Πρόκειται για μια θεραπεία που προετοιμάζει το σώμα μας για ένα τέλειο μαύρισμα αλλά και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού  θα αναδείξει το μαύρισμά μας και θα βελτιώσει την υφή της επιδερμίδας μας απαλλάσσοντάς την από τα επιφανειακά επιθηλιακά νεκρά κύτταρα.

5. Και τέλος, για τους λάτρεις του μασάζ, οι μέθοδοι είναι πολλές και όλες απολαυστικές και αναζωογονητικές: λεμφικό drainage με τα χέρια, γενικό κυκλοφοριακό μασάζ, μασάζ αδυνατίσματος -γενικό ή τοπικό, συνδυασμός χεριών και G5 για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα-, ειδικό μασάζ εγκύου, ή μυοχαλαρωτικό μασάζ για μυοσκελετικούς πόνους.

Μαίρη Αργείτου www.mariaargeitou.gr Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6742622

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.