ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Μετά τον ήλιο... η ενυδάτωση


15 Ιουλίου 2015

0b30df5be493254c999c94172655e423.jpg

Όσο ευχάριστο είναι για εμάς να απολαμβάνουμε τον ήλιο μπροστά στη θάλασσα, τόσο “δυσάρεστο” είναι για την επιδερμίδα μας. Ο ήλιος μπορεί να χαρίζει ένα υπέροχο χρυσαφένιο χρώμα στο σώμα μας, ταυτόχρονα όμως αφυδατώνει την επιδερμίδα με αποτέλεσμα να έχει ανάγκη από περισσότερη ενυδάτωση. Ακόμα και το θαλασσινό νερό σε συνδυασμό με τις ακτίνες του ήλιου τραβούν από το δέρμα όλα τα ενυδατικά στοιχεία.

Εκτός λοιπόν από την αντιηλιακή προστασία που προέχει στην περιποίηση της επιδερμίδας το καλοκαίρι είναι επίσης απαραίτητη η πλούσια ενυδάτωσή της και κυρίως αμέσως μετά την παραλία. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δημιουργήθηκαν τα after sun προϊόντα, τα οποία είναι χρήσιμα, αφού μπορούν να δράσουν άμεσα “ξεδιψώντας” το δέρμα και δροσίζοντάς το.

Η χρήση τους είναι απλή και μπορούν να αντικαταστήσουν ακόμα και την ενυδατική κρέμα σώματος για μετά το ντους τις μέρες που το σώμα σας έχει εκτεθεί πολλές ώρες στον ήλιο. Βάλτε ένα after sun στο νεσεσέρ της παραλίας και λίγο πριν φύγετε από τη θάλασσα απλώστε μία ποσότητα στο σώμα σας.

Θα σας ανακουφίσει από την αίσθηση που αφήνει η ζέστη στο σώμα και θα καταλάβετε αμέσως ότι το δέρμα σας το έχει ανάγκη.  Φυσικά και μετά το ντους μπορείτε να αντικαταστήσετε την ενυδατική ή το λάδι με το after sun.

Extra tip: Μπορείτε να βάλετε το after sun στο ψυγείο για να το διατηρείτε δροσερό για καλύτερη αίσθηση δροσιάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.