ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η αισθητικός μου: Ορθάνοιχτα μάτια, καθαρό και λαμπερό βλέμμα


16 Ιουλίου 2015

eyes.jpg

Η υγεία του προσώπου ορίζεται πάντα από τα μάτια μας. Και αυτά χρειάζονται την ιδιαίτερη φροντίδα μας. Στο Ινστιτούτο της Μαρίας Αργείτου, και με τη δική της προσωπική επιμέλεια, η νέα θεραπεία του οίκου Guinot κάνει θαύματα με τον πιο «φιλικό» τρόπο, κλείνοντας το μάτι στην αναγέννηση του προσώπου και την ανανέωση της διάθεσής μας!

Η καινούργια θεραπεία για τα μάτια έχει την υπογραφή του κορυφαίου οίκου Guinot και είναι το αποτέλεσμα χρόνιων μελετών που αφορούν τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Πρόκειται για μια αληθινή επανάσταση που, χωρίς νυστέρι ή άλλες επεμβατικές μεθόδους, χαρίζει εκπληκτική και όχι πρόσκαιρη ανανέωση στην επιδερμίδα των ματιών, αλλάζοντας κυριολεκτικά το πρόσωπο της γυναίκας.

Τα μάτια είναι αναμφισβήτητα το σημαντικότερο μέσο έκφρασης των συναισθημάτων του ανθρώπου και είναι φυσικό επόμενο να μας ενδιαφέρει ιδιαιτέρως η περιοχή αυτή. Μάλιστα, το δέρμα γύρω από τα μάτια, λόγω της ιδιαίτερης κατασκευής του (είναι 4 φορές λεπτότερο από το υπόλοιπο δέρμα) είναι φυσικό να επηρεάζεται άμεσα από την κληρονομική προδιάθεση, τη διατροφή, την κούραση, την αϋπνία και τις επιδράσεις του περιβάλλοντος – ήλιος, αέρας, μολυσμένη ατμόσφαιρα- και προπαντός το καλοκαίρι που είμαστε περισσότερο εκτεθειμένοι στον ήλιο. Ετσι λοιπόν, ρυτίδες τόσο μεγαλύτερες όσο και πιο λεπτές, οιδήματα και μαύροι κύκλοι αποτελούν εκείνα τα σημάδια που αλλοιώνουν αυτή την τόσο ευαίσθητη, και υπέροχη, περιοχή του προσώπου.

Ο οίκος Guinot λοιπόν, θέλοντας να θεραπεύσει όλα αυτά τα δύσκολα προβλήματα, μελέτησε τις δυνατότητες δράσης και ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, δημιούργησε μια «μαγική» θεραπεία για την περιοχή αυτή. Μια θεραπεία που περιλαμβάνει τρία ειδικά βήματα, τα οποία η αισθητικός Μαρία Αργείτου εκτελεί άψογα.

  • Το πρώτο βήμα είναι ο ιονισμός ενός ειδικά μελετημένου για την περιοχή αυτή, serum, σε μορφή gel που ιονίζεται με σκοπό τη βαθιά ενυδάτωση, την αποσυμφόρηση και τη λείανση των ρυτίδων.
  • Το δεύτερο βήμα είναι μασάζ με ένα ειδικό gel που θα τονώσει, θα ανορθώσει, θα αποστραγγίσει την περιοχή με τους ειδικούς χειρισμούς μασάζ που είναι ειδικά σχεδιασμένοι και μελετημένοι  για την ευαίσθητη αυτή περιοχή.
  • Τέλος, τοποθετείται μία ειδική μάσκα σχεδιασμένη για να εφαρμόζει τέλεια στο δέρμα, μια αποκλειστικότητα του Guinot  με πατενταρισμένο σχήμα και εμποτισμένη με τον ειδικό ορό επανόρθωσης, η οποία θα απελευθερώσει τα αναζωογονητικά ενεργά συστατικά στην καρδιά των κυττάρων και θα μας δώσει ένα άμεσο αποτέλεσμα λίφτινγκ, χάρη στη συσφιγκτικά ενεργά συστατικά.

Τα αποτελέσματα τη θεραπείας αυτής είναι ορατά από την πρώτη κιόλας επίσκεψη. Η περιοχή των ματιών δείχνει ορατά ΠΙΟ ΝΕΑΝΙΚΗ, ΦΡΕΣΚΙΑ, ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ.

  • Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές έχουν μειωθεί σημαντικά.
  • Το περίγραμμα των ματιών δείχνει ανορθωμένο.
  • Τα οιδήματα και οι μαύροι κύκλοι έχουν εξασθενήσει.
  • Έχει μειωθεί η αίσθηση των βαριών βλεφάρων.

 Η μέθοδος αυτή μπορεί να λειτουργήσει ως θεραπεία σε μια σειρά των τριών ή έξι επισκέψεων, ανάλογα με το πρόβλημα και την ηλικία φυσικά, αλλά γίνεται και μια φορά για τη γυναίκα που χρειάζεται απλώς μια άμεση ανανέωση και λάμψη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.