ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Tips για μη λιπαρή επιδερμίδα


3 Αυγούστου 2015

Κάθε τύπος σώματος χρειάζεται τη δική του φροντίδα. Κάθε τύπος ωστόσο έχει ανάγκη την ενυδάτωση, η οποία είναι η βάση για μία υγιή επιδερμίδα. Αυτό που αλλάζει είναι τα επίπεδα ενυδάτωσης που κάθε επιδερμίδα αναζητά προκειμένου να είναι απαλή και λαμπερή. Ανάλογα λοιπόν τον τύπο της επιδερμίδας σας πρέπει να επιλέξετε και τον τρόπο που θα την περιποιηθείτε.

Φυσικά πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη σας ότι μπορεί ο τύπος της επιδερμίδας σας να μεταβάλλεται ανάλογα με την εποχή. Για παράδειγμα, ακόμα και ένα κανονικό δέρμα, τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού χρειάζεται περισσότερη ενυδάτωση, ή ένα λιπαρό μπορεί να χρειαστεί λίγη υγρασία παραπάνω λόγω της αφυδάτωσης που προκαλεί η πολύωρη έκθεση στον ήλιο.

10_johnsonspreviewTIP_milipari

Το πρόβλημα με την περιποίηση το σώματος είναι ότι επειδή το καλοκαίρι τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι αρκετά ενισχυμένα, είναι πολύ πιθανό να αφήνουν λιπαρότητα. Ωστόσο υπάρχει τρόπος να ρυθμίσετε τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας με ένα μόνο προϊόν, το JOHNSON’S® Baby Oil. Αναδεικνύει την απαλότητα και τη διάφανη λάμψη της επιδερμίδας μας αφήνοντας την εξαιρετικά ενυδατωμένη, 10 φορές περισσότερο από άλλες λοσιόν, ενώ παράλληλα δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Απλώστε το στο σώμα μετά το ντους σε νωπή επιδερμίδα και απολαύστε τη μεταξένια αίσθηση που αφήνει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.