ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

How to: Απαλή επιδερμίδα σαν μωρού


4 Αυγούστου 2015

beautiful-woman-in-a-bath-900x639οριζ.jpg

Άγχος, ατμοσφαιρική ρύπανση, καθημερινή έκθεση στον ήλιο, ζέστη, βαρύ μακιγιάζ και κακές διατροφικές συνήθειες είναι μόνο κάποιοι παράγοντες που κάνουν τη επιδερμίδα σας να φαίνεται ξηρή και θαμπή. Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Να αποκτήσετε ένα δέρμα γεμάτο ρυτίδες και κοκκινίλες και ένα ηθικό πεσμένο κατακόρυφα. Και τότε είναι που αναρωτιέστε, τι πρέπει να κάνετε για να έχετε και πάλι μια επιδερμίδα λαμπερή και απαλή σαν μωρού παιδιού.

Ο ιδανικός τρόπος για να ξαναδώσετε ζωή στη κουρασμένη επιδερμίδα σας είναι το λάδι JOHNSON’S® Baby Oil. 14_johnsonspreviewTIP_mwrouΑφιερώστε λίγο από το χρόνο σας και απλώστε το λάδι στο σώμα σας μετά το ντους, επιμένοντας στα σημεία που αισθάνεστε πιο ξηρά.

Το JOHNSON’S® Baby Oil θα σας χαρίσει μια επιδερμίδα απαλή σαν μωρού, σφραγίζοντας 10 φορές περισσότερη υγρασία από ένα απλό ενυδατικό γαλάκτωμα. Αυτό το προϊόν είναι μοναδικό, γιατί εκτός από τη μεταξένια και βελούδινη υφή που σας αφήνει, ανεβάζει και το ηθικό σας στα ύψη, αφού πλέον έχετε ένα νεανικό και φωτεινό δέρμα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.