ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα must have beauty items για το μπάνιο σας


6 Αυγούστου 2015

cf4dba320947dec86208d977f4ac416d.jpg

Τα περισσότερα μπάνια ξεχειλίζουν από μπουκαλάκια και βαζάκια που ίσως να έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστες φορές. Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα και να κρατήσετε ότι πραγματικά σας χρειάζεται; Δεν χρειάζεται να απαλλαγείτε από τα υπόλοιπα, απλά αποθηκεύστε τα και κρατήστε σε μία εύκολα προσβάσιμη γωνία τα απαραίτητα για την καθημερινή σας περιποίηση.

Κάθε μπάνιο πρέπει να καλύπτει δύο βασικούς άξονες: καθαρισμός και ενυδάτωση. Όλοι χρειαζόμαστε και τα δύο και το καλοκαίρι κυρίως η ενυδάτωση γίνεται προτεραιότητα. Παρακάτω θα δείτε μία λίστα που θα καλύπτει τις εβδομαδιαίες ανάγκες περιποίησης τόσο του προσώπου όσο και του σώματος.

✓Καθαριστικό προσώπου ✓Micellar water ✓Ενυδατική κρέμα προσώπου ✓Κρέμα ματιών ✓Μάσκα άμεσης ενυδάτωσης και λάμψης για το πρόσωπο ✓Ήπιο scrub προσώπου ✓Σαμπουάν κατάλληλο για τον τύπο των μαλλιών σας (το καλοκαίρι επειδή το λούσιμο γίνεται πιο συχνό καλό είναι να διαλέξετε ένα πιο ήπιο που να προσφέρεται για ανάλογη χρήση) ✓Conditioner μαλλιών ✓Scrub σώματος ✓Ελαφρόπετρα ή ράσπα ✓JOHNSON’S® Baby Oil

Τσεκάρετε όλα τα παραπάνω και συμπληρώστε ότι σας λείπει.

16_johnsonspreviewTIP_itemsgiatompanio

Extra tips:

  • Χρησιμοποιήστε αντί για scrub σώματος μία ποσότητα JOHNSON’S® Baby Oil μαζί με μαύρη ζάχαρη. Κάντε ένα απαλό μασάζ και προσφέρετε στο δέρμα σας μία απίστευτη αίσθηση απαλότητας. Ξεπλύνετε με λίγο νερό και ενώ η επιδερμίδα σας είναι ακόμα νωπή ενυδατώστε τη με το JOHNSON’S® Baby Oil. Απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας ενώ ταυτόχρονα θρέφει το δέρμα σφραγίζοντας 10 φορές περισσότερο την απαραίτητη υγρασία που τόση ανάγκη έχει τώρα το καλοκαίρι.
  • Αφού χρησιμοποιήσετε ράσπα ή ελαφρόπετρα αλείψτε τις πατούσες σας με JOHNSON’S® Baby Oil για να μαλακώσετε ακόμα πιο πολύ το σκληρό δέρμα της περιοχής. Το JOHNSON’S® Baby Oil θα κάνει και το πεντικιούρ σας να δείχνει καλύτερο, αφού μαλακώνει τα επίμονα πετσάκια γύρω από τα νύχια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.