ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

6 κρέμες ματιών που κάνουν θαύματα


1 Δεκεμβρίου 2015

eyes-Copy-2.jpg

Τα μάτια είναι από τα πρώτα σημεία στο πρόσωπο τα οποία εμφανίζουν σημάδια γήρανσης. Το δέρμα γύρω από αυτά είναι αρκετά ευαίσθητο και δημιουργούνται εύκολα λεπτές γραμμές καθώς και σημάδια κούρασης όπως μαύροι κύκλοι. Χρειάζονται λοιπόν ιδιαίτερη περιποίηση και προσοχή. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία που πρέπει να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε κρέμα ματιών, αρκεί να αφουγκραστούμε τις ανάγκες τις επιδερμίδας μας.

Καλό είναι μαζί με την καθημερινή ενυδατική να έχουμε πάντα μία κρέμα ματιών ή ένα serum και μετά το ντεμακιγιάζ να ενυδατώνουμε προσεκτικά τα μάτια μας. Και λέω προσεκτικά γιατί παίζει μεγάλο ρόλο ο τρόπος που θα τοποθετήσουμε το προϊόν στα μάτια μας. Με απαλές, κυκλικές κινήσεις απλώνουμε το προϊόν γύρω από τα μάτια αποφεύγοντας το εσωτερικό τους. Χρησιμοποιούμε τα ακροδάχτυλα για ένα μασάζ στην περιοχή που θα βοηθήσει στην καλύτερη απορρόφηση της κρέμας.

Ρίξτε μία ματιά στις παρακάτω κρέμες και serums ματιών και κάντε τη δικής σας έρευνα αγοράς για να βρείτε το ιδανικό προϊόν που θα ανταποκρίνεται στις δικές, προσωπικές ανάγκες.

[gallery-499696]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.