ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Δραστικές λύσεις για τη γήρανση


24 Νοεμβρίου 2015

Revitalift1-980x5131.png

Κεφάλαιο Αντιγήρανση: Όταν φτάνουμε σε αυτό το κομμάτι της προσωπικής περιποίησης, όλες οι γυναίκες μετά το πρώτο σοκ αρχίζουμε να σκεφτόμαστε πως μπορούμε να δράσουμε. Οι ρυτίδες έκφρασης προηγούνται αυτών που έρχονται με το πέρας του χρόνου, επομένως η περιποίησή τους δεν έχει ηλικία. Η κάθε γυναίκα έχει ξεχωριστή επιδερμίδα με διαφορετικές ανάγκες και οι ρυτίδες την επισκέπτονται ξαφνικά, ανεξάρτητα με την ηλικία. Επιπλέον, μαζί με τις ρυτίδες έρχεται και η απώλεια όγκου σε ευαίσθητα σημεία της επιδερμίδας που μειώνουν τη σφριγηλότητα και τη φρεσκάδα της νεανικής της όψης.

Υπάρχει όμως ένα αποτελεσματικό όπλο για την πρόληψη αλλά και την αποτελεσματική τους αντιμετώπιση; Η απάντηση είναι "Nαι" και ακούει στο όνομα υαλουρονικό οξύ. Το μαγικό αυτό συστατικό είναι ικανό να επαναφέρει τον όγκο κάτω από τα μάτια, γύρω από τα χείλη και γενικά στα σημεία που παρατηρείται η απώλειά του. Οι ενέσιμες θεραπείες περιέχουν σε πολύ μεγάλο βαθμό υαλουρονικό οξύ, γι’ αυτό και τα αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακά.

Η L’ Oréal Paris, είναι ένα skin expert brand με εμπειρία ετών στον τομέα με τα εξειδικευμένα προϊόντα που σχεδιάζει για όλες τις ανάγκες των γυναικών. Η εξειδικευμένη σειρά Revitalift Filler έχει τη λύση! Με έμπνευση από τις δερματολογικές ενέσεις υαλουρονικού οξέος, δημιούργησε προϊόντα καθημερινής περιποίησης με μια πρωτοποριακή σύνθεση που ενσωματώνει την υψηλότερη συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος μέχρι σήμερα. Δρα κατά των ρυτίδων και επαναφέρει τον όγκο στην επιδερμίδα του προσώπου με αποτελέσματα ορατά από τις πρώτες 4 ώρες της εφαρμογής.

Η L’ Oréal Paris όμως δεν σταματά εδώ και γεμίζει τη φαρέτρα της περιποίησης με ακόμα μία σειρά που εξειδικεύεται στη αντιγήρανση, την Revitalift LaserX3 (περιλαμβάνει κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας, ορό αντιγήρανσης και κρέμα ματιών). Μία επαναστατική συλλογή από προϊόντα περιποίησης προσώπου που είναι ικανά να συγκριθούν με μία θεραπεία laser. Λείανση των ρυτίδων, αναδόμηση της επιδερμίδας και αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου είναι τα εξαιρετικά αποτελέσματα που προσφέρει η εφαρμογή τους. Η επιδερμίδα ανανεώνεται μέσα σε μία εβδομάδα, σαν να είχαμε επισκεφθεί τον ειδικό για μία συνεδρία laser!

Όποια κι αν είναι η ανάγκη, τα προϊόντα της Revitalift Filler αλλά και της Revitalift LaserX3 την καλύπτουν. Με εξαιρετικές υφές που δεν επιβαρύνουν το δέρμα και εντυπωσιακά άμεσα αποτελέσματα θα τις λατρέψετε. Οι ενισχυμένες τεχνολογίες που περιέχονται σε όλες τις κρέμες με περισσότερη περιεκτικότητα να παρατηρείται στους θαυματουργούς ορούς.

Editor’s tips:

  • Μην ξεχνάτε ποτέ τον ορό από καμία σειρά. Εφαρμόστε πρωί και βράδυ πριν από την κρέμα σε όλο το πρόσωπο ή στα σημεία που έχετε περισσότερη ανάγκη.
  • Η εφαρμογή της κρέμας θα πρέπει να γίνεται με απαλό μασάζ προσώπου με κινήσεις που θα έχουν φορά από μέσα προς τα έξω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.