ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πείτε αντίο στη πρόωρη γήρανση


30 Νοεμβρίου 2015

Barbara-Palvin-By-Derek-Henderson-For-Vogue-Australia-June-2015-7καθετυα.jpg

Γεννημένη μετά από δεκαετίες δερματολογικής έρευνας από τον Dr. Sheldon Pinnell, η SkinCeuticals ήταν πρωτοπόρος στην έλευση των φαρμακοκαλλυντικών με την τεχνολογία της αυθεντικής τοπικά χορηγούμενης Βιταμίνης C, αποκτώντας ισχυρή φήμη στην ιατρική κοινότητα παγκοσμίως.

Η SkinCeuticals ανακάλυψε ότι: Μόνο 4 αντιοξειδωτικά αποδεδειγμένα διεισδύουν στο δέρμα και εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες:
  • Βιταμίνη C
  • Βιταμίνη E
  • Φερουλικόοξύ
  • Φλορετίνη
Κανένα άλλο αντιοξειδωτικό που δοκιμάστηκε δεν διεισδύει στο δέρμα. Τα αντιοξειδωτικά SkinCeuticals παρέχουν, ανώτερες συνθέσεις, εσωτερική προστασία και ορατή εξωτερική διόρθωση.

Τα SkinCeuticals αντιοξειδωτικά τοπικής χρήσης είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα ότι παρέχουν προηγμένη προστασία από τις επιθέσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων κατά τη διάρκεια της ημέρας και προάγουν τη φυσική επιδιόρθωση του δέρματος το βράδυ. Τα SkinCeuticals αντιοξειδωτικά ενισχύουν την εσωτερική άμυνα του δέρματος ενάντια στις περιβαλλοντικές επιθέσεις, επιτρέποντας την αυτοΐαση του δέρματος για ορατή διόρθωση των σημαδιών γήρανσης.

Νυχτερινή Προστασία

  • Ενισχύουν το εσωτερικό αντιοξειδωτικό σύστημα προστασίας του δέρματος για πρόληψη και διόρθωση των συσσωρευμένων βλαβών
  • Αυξάνουν τη ελαστικότητα και πυκνότητα του δέρματος

Πρωινή Προστασία

  • Αυξάνουν τη φυσική φωτοπροστασία του δέρματος κατά 8x και προλαμβάνουν τις οξειδωτικές βλάβες από UV, υπέρυθρες και ρύπανση
  • Αποτρέπουν την αποδόμηση του κολλαγόνου

Ένα από τα πιο βασικά και καλά μελετημένα αντιοξειδωτικά είναι η Βιταμίνη C. H SkinCeuticals έχει αποδείξει ότι, αν και εκ φύσεως ασταθής, η Βιταμίνη C μπορεί πραγματικά να μπει στο δέρμα όταν συντεθεί σωστά, σύμφωνα με τις αυστηρές παραμέτρους που ανέπτυξε και διασφάλισε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ο Dr. Pinnell ενώ ήταν στο πανεπιστήμιο Duke.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μετρήσουμε τη δραστικότητα των αντιοξειδωτικών είναι αναλύοντας βασικούς βιοδείκτες ενδεικτικούς των διεργασιών που λαμβάνουν χώρα στο δέρμα. Όλες οι αντιοξειδωτικές συνθέσεις SkinCeuticals έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές σε διάφορους βασικούς βιοδείκτες.

[gallery-521306]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.