ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Coolsculpting: Εξαφανίστε το επίμονο πάχος για πάντα χωρίς χειρουργείο!


20 Ιανουαρίου 2016

Η μοναδική εγκεκριμένη κρυολιπόλυση από τον Αμερικανικό Οργανισμό FDA με την κατοχυρωμένη τεχνολογία FreezeDetect είναι η φυσική απάντηση στην αφαίρεση του τοπικού λίπους. Η θεραπεία Coolsculpting μπορεί να διαμορφώσει την σιλουέτα που πάντοτε επιθυμούσατε απομακρύνοντας το τοπικό πάχος σε διάστημα μίας ώρας. Εφαρμόζεται στο ιατρείο, χωρίς να απαιτούνται ενέσεις, τομές και αναισθησία.

Το Medi Center είναι το μοναδικό ιατρικό κέντρο στην Ελλάδα που διαθέτει 2 μηχανήματα coolsculpting, ενώ το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό έχει εκπαιδευτεί στις Η.Π.Α. Δίνει έτσι τη δυνατότητα να αντιμετωπιστούν στον ίδιο χρόνο δύο διαφορετικές περιοχές του σώματος με ταχύτητα και ασφάλεια.

cool-PIC

Η ιατρική ομάδα του Medi Center απαντά σε βασικά ερωτήματα και εξηγεί τη διαδικασία:

Είναι ασφαλής θεραπεία;

Οι προδιαγραφές ασφάλειας του coolsculpting  είναι ιδιαίτερα υψηλές. Είναι η μόνη συσκευή κρυολιπόλυσης με πιστοποίηση FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων).  Απαιτεί μηδενικό χρόνο αποθεραπείας χωρίς παρενέργειες. Μετά την συνεδρία επιστρέφετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Έχει αποτέλεσμα;

Πάνω από 1.200.000 εφαρμογές coolsculpting έχουν πραγματοποιηθεί παγκοσμίως, με θεαματικά αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το coolsculpting δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος και απώλειας βάρους. Είναι μία διαδικασία που εξαλείφει στοχευμένα την εναπόθεση λίπους. Οδηγεί σε απώλεια πόντων από τις περιοχές στις οποίες εφαρμόζεται, ιδίως στην κοιλιά, στα γόνατα, στο εσωτερικό των μπράτσων και των μηρών, στα «ψωμάκια», στην περιφέρεια, όπου οι αποθήκες λίπους επιμένουν να υπάρχουν.

Πότε θα δω τη διαφορά;

Σε 3 εβδομάδες από τη θεραπεία θα αρχίσετε να βλέπετε σημαντική μείωση στο τοπικό λίπος, ενώ το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα θα είναι εμφανές σε περίπου 2 μήνες.

Ποια είναι η διαδικασία;

Την ώρα της θεραπείας, καθώς η περιοχή μουδιάζει δεν νιώθετε καμία απολύτως ενόχληση, ενώ η αίσθηση του κρύου διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Το coolsculpting επηρεάζει μόνο τα κύτταρα του λίπους αφήνοντας το δέρμα και τους περιβάλλοντες ιστούς ανεπηρέαστους. Με την ψύξη τα ανεπιθύμητα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται και στην συνέχεια απομακρύνονται σταδιακά από το σώμα δια μέσου της λεμφικής οδού. Το κύριο πλεονέκτημα της θεραπείας του coolsculpting είναι ότι απομακρύνει την περίσσεια λιποκυττάρων. Μετά το coolsculpting τα εναπομείναντα λιποκύτταρα συμπυκνώνονται και ελαττώνουν το στρώμα του λίπους στο δέρμα, μειώνοντας την περιφέρειά σας και τους πόντους σας. Έτσι, το σώμα σας είναι πιο λεπτό και αρμονικό.

Το Coolsculpting σας δίνει τη σιλουέτα που επιθυμείτε μια για πάντα!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.medi-center.gr ή καλέστε στο τηλ. 211 10 88 444

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.