ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Φάκελος Αποτρίχωση: Βάλτε οριστικά τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα


28 Ιανουαρίου 2016

Τα έχετε δοκιμάσει όλα: κερί, ξυραφάκια, μηχανές αποτρίχωσης. Όμως οι αντιαισθητικές τρίχες εξακολουθούν να εμφανίζονται και να σας ταλαιπωρούν. Τα τελευταία χρόνια οι ιατρικές εξελίξεις έχουν δώσει μια μόνιμη και ασφαλή λύση: Αποτρίχωση με laser Alexandrite. Είναι η μέθοδος που αφαιρεί οριστικά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, χωρίς επιπλοκές, από το πρόσωπο, πόδια, πλάτη, μασχάλες και οποιαδήποτε περιοχή που εμφανίζει τρίχες. Μην ξεχνάμε πως οι τρίχες εκτός από αντιαισθητικές μπορούν να είναι επικίνδυνες ιδίως στις ευαίσθητες περιοχές, προκαλώντας θυλακίτιδα. Το ιατρικό κέντρο αισθητικής Medi Center εξειδικεύεται στην πρωτοποριακή μέθοδο αποτρίχωσης με laser Αλεξανδρίτη, έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και ειδικά καταρτισμένους νοσηλευτές, υπό την επίβλεψη δερματολόγου. Πρόκειται για ένα laser νέας γενιάς που πραγματοποιεί επιλεκτική φωτοθερμόλυση, στοχεύει δηλαδή με ακρίβεια στον θύλακα της τρίχας χωρίς να επηρεάζει τον περιβάλλοντα ιστό. Είναι ένα μηχάνημα της κορυφαίας Laser τεχνολογίας και το μοναδικό που καλύπτει ιδανικά όλο το φάσμα των μεσογειακών τύπων δέρματος, έχει τη μέγιστη ταχύτητα εφαρμογής (5 παλμούς / δευτερόλεπτο) άρα ελαχιστοποιεί τη διάρκεια μιας θεραπείας προσφέροντας ταυτόχρονα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Απαιτεί τον ελάχιστο αριθμό συνεδριών και επιτυγχάνει μείωση της τριχοφυΐας έως και 50% από την τρίτη κιόλας συνεδρία.

laserbody

Γιατί να επιλέξετε αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη:

  • Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος
  • Είναι κατάλληλο για όλες τις περιοχές τόσο του σώματος όσο και του προσώπου
  • Είναι ιδανικό για τις ευαίσθητες επιδερμίδες
  • Δεν προκαλεί τραυματισμούς
  • Δεν δημιουργεί θυλακίτιδα
  • Δεν συνδέεται με πόνο
  • Έχει πιστοποιηθεί ως ασφαλής και αποτελεσματική διαδικασία από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και φαρμάκων (FDA)
  • Αντιμετωπίζει ριζικά και αποτελεσματικά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα
  • Είναι μια γρήγορη διαδικασία
  • Προσφέρει ριζική αποτρίχωση, σε αντίθεση με το IPL

Στο ιατρικό κέντρο Medi Center προσφέρουμε απαλή αποτρίχωση, ιδανική ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη δεν αφήνει σημάδια και ερεθισμούς ούτε προκαλεί θυλακίτιδα. Πραγματοποιείται σε συνεδρίες που ο αριθμός τους ποικίλλει ανάλογα με τις επιλεγμένες περιοχές. Μόλις ο κύκλος των συνεδριών ολοκληρωθεί μπορείτε να αποχαιρετήσετε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα για πάντα και να καλωσορίσετε το νέο βελούδινο δέρμα σας.

laserred

Πως να προετοιμαστείτε για την αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη:

Η αποτρίχωση με laser είναι κάτι περισσότερο από μια απλή αφαίρεση των ανεπιθύμητων τριχών. Είναι μια ιατρική αισθητική διαδικασία και πρέπει να εκτελείται από ιατρό ή νοσηλευτή ο οποίος έχει λάβει ειδική εκπαίδευση. Στο Medi Center το μηχάνημα laser Αλεξανδρίτη χειρίζεται ειδικευμένη νοσηλεύτρια με την επίβλεψη δερματολόγου, τηρώντας τις αυστηρές προδιαγραφές που απαιτεί η τεχνολογία laser για μια θεραπεία ασφαλή και αποτελεσματική. Εάν σχεδιάζετε να υποβληθείτε σε αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη καλό είναι να περιορίσετε την αποτρίχωση με άλλες μεθόδους, όπως ηλεκτρόλυση, κερί ή τσιμπιδάκι, περίπου έξι εβδομάδες πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το laser Αλεξανδρίτη στοχεύει στη ρίζα της τρίχας, η οποία με τις παραπάνω μεθόδους αφαιρείται προσωρινά και συνεπώς το laser δεν θα μπορεί να την εντοπίσει. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο για έξι εβδομάδες πριν και μετά τη θεραπεία. Η έκθεση στον ήλιο μειώνει την αποτελεσματικότητα της αποτρίχωσης, ενώ αυξάνει την πιθανότητα των ανεπιθύμητων παρενεργειών, όπως η υπερμελάγχρωση, οι αλλαγές στην χρώση του δέρματος, τα σημάδια και η ερυθρότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.medi-center.gr ή καλέστε στο 211 1088444.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.