ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

#skincare: 6 καθαριστικά προσώπου για κάθε ανάγκη


6 Φεβρουαρίου 2016

Είναι γεγονός πως ένα λαμπερό και υγιές πρόσωπο έχει σα βάση τον σωστό και επιμελή καθαρισμό της επιδερμίδας. Εκτός από το να ανακαλύψετε το προϊόν που ταιριάζει ιδανικά στον τύπο του δέρματός σας, υπάρχουν και ορισμένοι κανόνες που πρέπει να θυμάστε προκειμένου ο καθαρισμός του προσώπου σας να είναι όσο πιο αποτελεσματικός γίνεται.

  • Επιλέξτε τη σύνθεση του καθαριστικού σας με βάση τον τύπο επιδερμίδας σας: τα ξηρά δέρματα χρειάζονται προϊόντα με πιο κρεμώδη, ενυδατική φόρμουλα ενώ οι πιο λιπαρές επιδερμίδες καθαρίζουν σε βάθος εάν χρησιμοποιήσετε κάποιο αφρώδες καθαριστικό.
  • Σιγουρευτείτε ότι το προϊόν καθαρισμού που θα επιλέξετε δεν περιέχει οινόπνευμα ή σκληρά χημικά που ενδεχομένως θα ερεθίσουν την επιδερμίδα σας.
  • Αφιερώστε 1-2 λεπτά για να απλώσετε το καθαριστικό σας με απαλές κινήσεις μασάζ προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο maximum τις ιδιότητές του και να καθαρίσετε την επιδερμίδα σας σε βάθος.
  • Όταν ολοκληρώσετε τον καθαρισμό, σκουπίστε το πρόσωπο ταμποναριστά με μία πεσέτα ή ένα καθαρό κομμάτι ύφασμα, αποφεύγοντας τις άγριες και βιαστικές κινήσεις που προκαλούν ερεθισμούς στην επιδερμίδα.
[gallery-555499]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.