ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Όντως η κρυολιπόλυση έχει αποτελέσματα;


9 Μαρτίου 2016

Η μη επεμβατική θεραπεία του Coolsculpting για την απώλεια του τοπικού πάχους κερδίζει ολοένα και πιο φανατικούς οπαδούς.

Τρώτε σωστά και γυμνάζεστε τακτικά, όμως δεν μπορείτε ακόμα να ξεφορτωθείτε το επίμονο λίπος που αντιστέκεται σθεναρά. Έχετε σκεφτεί μέχρι και δραστικά μέτρα όπως τη χειρουργική λιποαναρρόφηση ή κοιλιοπλαστική. Με το που αντιλαμβάνεστε το κόστος του χειρουργείου και τον χρόνο αποθεραπείας που απαιτείται, αλλάζετε γνώμη, συνεχίζετε να τρώτε σαλάτες και ανανεώνετε τη συνδρομή του γυμναστηρίου. Αν ταυτίζεστε με το σενάριο που μόλις περιγράψαμε, τότε η θεραπεία που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής παγκοσμίως, μάλλον είναι η κατάλληλη και για εσάς.

Μάθετε λοιπόν τα νέα:

Το Coolsculpting είναι η νέα buzz λέξη στον κόσμο της αισθητικής ιατρικής. Δεν αφορά απώλεια βάρους, αλλά απώλεια πόντων.

Η διαδικασία που έχει πλέον γίνει «μόδα», χρησιμοποιεί το ψύχος για να απομακρύνει το περιττό πάχος. Το Coolsculpting με τη μέθοδο του παγωμένου αέρα, σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, παγώνει τα λιποκύτταρα. Με φυσική διαδικασία αποβάλλονται από τον οργανισμό, και μετά από έξι εβδομάδες θα δείτε την πρώτη έντονη διαφορά.

Η Κατερίνα, μητέρα 35 ετών, δεν επιζητά να έχει σώμα με αναλογίες μοντέλου, αλλά θέλει να δείχνει όμορφη στα ρούχα της και να αισθάνεται καλά με τον εαυτό της.

«Γυμνάζομαι καθημερινά, διατρέφομαι υγιεινά, όμως δεν μπορούσα με τίποτα να ξεφορτωθώ το περιττό λίπος. Το Coolsculpting ήταν η λύση για μένα», δήλωσε.

Δεν είναι όμως όλοι οι υποψήφιοι ιδανικοί για το Coolsculpting. Αν υπάρχει θέμα συνολικού περιττού βάρους, τότε απαιτείται άλλου είδους θεραπεία, καθώς η μέθοδος της κρυολιπόλυσης δεν είναι μέθοδος αδυνατίσματος.

legs_cool

Ο ιδανικός ασθενής για το Coolsculpting είναι το άτομο που ακολουθεί υγιεινό τρόπο ζωής, και έχει επίμονο τοπικό πάχος. Όσοι ενδιαφέρονται για τη συγκεκριμένη θεραπεία σίγουρα επιθυμούν να αποφύγουν το χειρουργείο, το χρόνο ανάρρωσης και αποθεραπείας, όπως βέβαια και το μεγάλο κόστος που συνοδεύει μια χειρουργική επέμβαση.

«‘Εχουμε δει εντυπωσιακά αποτελέσματα με τους ασθενείς μας», αναφέρει η ιατρική ομάδα του Medi Center.

Εξειδικευμένοι νοσηλευτές εκπαιδευμένοι στην Αμερική από την Zeltiq, μητρική εταιρία του Coolsculpting, εγγυώνται άριστη εφαρμογή και ασφαλή διαδικασία.

Ακολουθώντας αυστηρό ιατρικό πρωτόκολλο, ο υποψήφιος πρώτα εξετάζεται, ελέγχεται κλινικά και γίνεται εκτίμηση του ποσοστού λίπους που θα εξαλειφθεί. «Δεν προχωράμε σε θεραπεία του ενδιαφερόμενου αν δεν είμαστε σίγουροι πως θα έχει αποτέλεσμα. Αν κρίνουμε πως απαιτείται άλλη θεραπεία, τον ενημερώνουμε με σαφήνεια διότι στόχος μας είναι ο πελάτης να είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της μεθόδου που θα επιλέξουμε για αυτόν», προσθέτει ο Δημήτρης Βενιζέλος, εξειδικευμένος νοσηλευτής του Coolsculpting.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Coolsculpting έναντι των άλλων μεθόδων κρυολιπόλυσης είναι αφενός μεν πως απαιτείται μόνο μια συνεδρία ανά περιοχή, και αφετέρου πως είναι η μόνη συσκευή κρυολιπόλυσης που φέρει την έγκριση του παγκοσμίως φερέγγυου FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων & Φαρμάκων) για ασφαλή και αποτελεσματική χρήση.

Πως αισθάνεται κανείς την ώρα της θεραπείας;

«Στην αρχή είναι σαν κάτι να σε τσιμπάει», δηλώνει η Κατερίνα. «Είχα προετοιμαστεί για έντονο πόνο, αλλά τελικώς φοβόμουν αδίκως. Όταν ξεκινά η ψύξη, δεν νιώθεις τίποτα καθώς η περιοχή μουδιάζει».

Τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα, και μπορεί να χρειαστεί παραπάνω από 3-4 εβδομάδες για να είναι ορατά, διότι το λίπος αποβάλλεται με φυσική διαδικασία από τον οργανισμό, κάτι που απαιτεί χρόνο.

Ο Κωνσταντίνος, 39 ετών με πρόβλημα στο κάτω μέρος της κοιλιάς, είχε την υπομονή και είδε όντως μεγάλη διαφορά. «Εξαρτάται πόσο λίπος θέλει κανείς να αφαιρέσει. Στη δική μου περίπτωση, καθώς γυμνάζομαι και προσέχω τη διατροφή μου, ευτυχώς οι πόντοι που ήθελα να χάσω εξαφανίστηκαν με μια μόνο συνεδρία. Έχω ακούσει όμως και περιπτώσεις που για να αφαιρεθούν επιπλέον πόντοι ή για να αντιμετωπίσουν παραπάνω από μια περιοχή κάνουν και δεύτερη συνεδρία», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Δήμητρα, 31 ετών με ψωμάκια και περιφέρεια, τελικώς έκανε δύο συνεδρίες για να αντιμετωπίσει και τις δύο προβληματικές περιοχές. «Γυμνάζομαι, κάνω δίαιτα, όμως όσες ασκήσεις και να κάνω το τοπικό πάχος δεν έφευγε. Με το Coolsculpting, αισθάνομαι πλέον καλλίγραμμη και όμορφη.»

Ο σύζυγος της Δήμητρας ήταν σκεπτικός και την είχε προειδοποιήσει πως κατά τη γνώμη του απλώς θα ξόδευε χρήματα χωρίς αποτέλεσμα. Όταν όμως είδε τη διαφορά μετά από μερικές εβδομάδες, εντυπωσιάστηκε και αποφάσισε να κάνει και εκείνος τη θεραπεία.

cryolipolysis-coolsculpt-back

Το Coolsculpting είναι από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες του Medi Center, και καθώς είναι το μοναδικό ιατρικό κέντρο που διαθέτει δύο συσκευές δίνει έτσι τη δυνατότητα να αντιμετωπιστούν στον ίδιο χρόνο δύο διαφορετικές περιοχές του σώματος με ταχύτητα και ασφάλεια. Η διάρκεια της συνεδρίας είναι κατά μέσο όρο μία ώρα, και το αποτέλεσμα είναι εξασφαλισμένο καθώς έχει προηγηθεί λεπτομερής κλινική εκτίμηση του περιστατικού. Για να είμαστε ακόμα πιο σαφείς: επιτυγχάνεται μείωση του τοπικού λίπους 20-40% σε σχέση με τη χειρουργική λιποαναρρόφηση.

Οι περιοχές που μπορούν να αντιμετωπιστούν είναι το εσωτερικό των μηρών, τα μπράτσα, η γραμμή του σουτιέν στην πλάτη, τα love handles, τα ψωμάκια, η γυναικομαστία, η κοιλιά και το διπλοσάγονο. Με άλλα λόγια, σε οποιαδήποτε σημείο του σώματος υπάρχει επίμονο τοπικό πάχος, μια από τις έξι κεφαλές του Coolsculpting μπορεί να εξαλείψει το πρόβλημα ανώδυνα και μη επεμβατικά.

Δεν είναι τυχαίο πως στην Αμερική το Coolsculpting αποτελεί την πιο διαδεδομένη μη επεμβατική μέθοδος αφαίρεσης πάχους, ενώ η Zeltiq aesthetics, η εταιρία που το ανέπτυξε, το 2015 ανακηρύχθηκε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία στον χώρο των ιατρικών μηχανημάτων.

Medi Center Medical Team www.medi-center.gr Τηλ. επικοινωνίας για ραντεβού: 2111088444

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.