ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

7 λόγοι για να επιλέξετε αποτρίχωση με λέιζερ


15 Μαρτίου 2016

Ακόμα «παλεύετε» με τις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης; Ξυραφάκια, κερί, μηχανές, κρέμες ακόμα και τσιμπιδάκι για εκείνες τις ανεπιθύμητες τρίχες που ξαφνικά εμφανίστηκαν στο πηγούνι.

Με άλλα λόγια, ταλαιπωρία δίχως τέλος, καθώς πρέπει να επαναλαμβάνετε συχνά το ξύρισμα ή όποια άλλη μέθοδο έχετε επιλέξει, και επίσης μακροπρόθεσμα δεν εξοικονομείτε ούτε χρόνο ούτε χρήματα. Αν αναλογιστείτε με την πάροδο των ετών την επένδυση που έχετε κάνει συγκριτικά με το κόστος μιας ριζικής αποτρίχωσης, θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Και προσοχή, αναφερόμαστε σε συγκεκριμένη μέθοδο αποτρίχωσης: το λέιζερ Αλεξανδρίτη προσφέρει αποδεδειγμένα αποτελέσματα, χωρίς να τραυματίζει το δέρμα, χωρίς να επηρεάζει τον περιβάλλοντα ιστό και χωρίς να προκαλεί θυλακίτιδα. Τα σημεία τα οποία αποτριχώνουμε με επιτυχία χρησιμοποιώντας το λέιζερ είναι το πρόσωπο, το άνω χείλος (μουστάκι), οι μασχάλες, η κοιλιά, τα άκρα (χέρια & πόδια), η πλάτη, δηλαδή οπουδήποτε στο σώμα υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

LaserAway-Hair-Removal-Treatment

  1. Χωρίς πόνο: Μην φοβάστε πως θα πονέσετε, διότι το συγκεκριμένο μηχάνημα, την ώρα που εστιάζει η δέσμη του λέιζερ στον θύλακα της τρίχας, ταυτόχρονα αποδεσμεύει παγωμένο αέρα με αποτέλεσμα να μην αντιλαμβάνεστε το παραμικρό, εκτός από ίσως ένα μικρό τσίμπημα σε κάποια σημεία.
  2. Ταχύτητα: Για τις τρίχες στο άνω χείλος –το ενοχλητικό μουστάκι – απαιτούνται μόλις 5 λεπτά, ενώ αντίστοιχα ο μέσος όρος συνεδρίας για τα πόδια είναι μισή ώρα με 45 λεπτά.
  3. Οριστική εξάλειψη: Προσφέρει ριζική αποτρίχωση σε αντίθεση με το IPL.
  4. Προσιτό κόστος: Η κάθε συνεδρία ξεκινά από 20€ (μουστάκι) ως 130€ (full πόδια) ενώ αν προαγοράσετε πακέτο συνεδριών οι τιμές μειώνονται αισθητά.
  5. Δεν δημιουργεί τραυματισμούς ή θυλακίτιδα. Ξεχάστε μολύνσεις ή ερεθισμούς με σπυράκια και φλεγμονή από τρίχες που γυρνάνε μέσα στο δέρμα, συχνό φαινόμενο της χρήσης ξυραφιού ή κεριού. Είναι ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για το πιο ευαίσθητο.
  6. Ορατό αποτέλεσμα από την πρώτη εφαρμογή: Απαιτούνται 4-6 συνεδρίες για το συνολικό αποτέλεσμα, όμως υπάρχει μεγάλη διαφορά από την αρχή.
  7. Με έγκριση από τον FDA: Έχει πιστοποιηθεί ως ασφαλής και αποτελεσματική διαδικασία από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Με το λέιζερ Αλεξανδρίτη, σε αντίθεση με το IPL, η δέσμη φωτός εστιάζει στον θύλακα της τρίχας χωρίς να επηρεάζεται η γύρω επιδερμίδα.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να χαρείτε τα οφέλη της μόνιμης αποτρίχωσης, και να χαρείτε το νέο, βελούδινο δέρμα σας. Το κόστος πλέον δεν είναι απαγορευτικό, οι συνεδρίες που απαιτούνται είναι από 4 ως 6 ανάλογα με την ένταση και πυκνότητα της τριχοφυΐας, και το μόνο που είναι εξαιρετικά σημαντικό είναι να επιλέξετε ένα ιατρικό κέντρο που διαθέτει λέιζερ Αλεξανδρίτη και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό για την άριστη εφαρμογή του.

Οι παράμετροι του λέιζερ εξατομικεύονται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της επιδερμίδας, την υφή και την ποιότητα της τρίχας.

Δείτε τις ενδεικτικές τιμές αποτρίχωσης με λέιζερ εδώ. Ιατρική oμάδα Medi Center www.medi-center.gr Τηλέφωνο για ραντεβού: 2111088444

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.