ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η αισθητικός μου: Το πρόσωπο υποδέχεται την άνοιξη


31 Μαρτίου 2016

Θυμηθείτε, η άνοιξη δεν σημαίνει ανανέωση μόνο στην ντουλάπα μας! Η φροντίδα του δέρματός μας χρειάζεται επίσης ανανέωση για την καλύτερη μετάβαση από τον χειμώνα στην άνοιξη. H αισθητικός Μαίρη Αργείτου, μας μεταφέρει τις συμβουλές του μέντορά της, του κορυφαίου γιατρού Dr. Murad!

Η άνοιξη είναι εδώ και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την αλλαγή στον τρόπο περιποίησης της επιδερμίδας μας, έτσι ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την αλλαγή της εποχής. Ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος σας, η μετάβαση από τον χειμώνα στην άνοιξη μπορεί να έρθει απότομα για την επιδερμίδα.

Κατά τους χειμερινούς μήνες, το δέρμα μας αφυδατώνεται και ζητάει μία πιο πλούσια ενυδατική κρέμα. Αλλά, καθώς αυξάνεται η θερμοκρασία και ανεβαίνουν τα επίπεδα υγρασίας στην ατμόσφαιρα, η παραγωγή της λιπαρότητας αυξάνεται επίσης. Αυτό συνεπάγεται την ανάγκη χρήσης ελαφρύτερης ενυδατικής κρέμας και μεγαλύτερης ποσότητας αντηλιακού.

5 βήματα για την καλύτερη περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Απολέπιση: Το δέρμα μας τείνει να είναι λιγότερο ευαίσθητο όταν τα επίπεδα υγρασίας στην ατμόσφαιρα είναι υψηλότερα. Έτσι, τώρα είναι η ώρα να χρησιμοποιήσετε scrub και ελαφριά απολεπιστικά προϊόντα για μία πιο λαμπερή επιδερμίδα. To απολεπιστικό καθαριστικό AHA/BHA Exfoliating Cleanser του Dr.Murad βοηθά στην ανανέωση του δέρματος και στον βαθύ καθαρισμό, ενώ σας δίνει μία ιδανική βάση για τα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ.

Λεπτόρρευστη ενυδατική κρέμα: Οι υψηλότερες θερμοκρασίες οδηγούν σε πιο λιπαρή επιδερμίδα για όλους, όχι μόνο για εκείνους με τάση προς τη λιπαρότητα. Είναι σημαντικό να επιλέξετε μία πιο ελαφριά ενυδατική κρέμα την άνοιξη. Η Essential-C Day Moisture Broad Spectrum SPF 30, ενυδατική κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας 30 είναι μία αντιοξειδωτική ενυδατική κρέμα που προστατεύει το δέρμα σας από τον ήλιο, ενώ παρέχει ελαφριά ενυδάτωση.

Αντιοξειδωτικός ορός: Ακόμα και όταν φοράτε αντηλιακό, το δέρμα σας είναι εκτεθειμένο στις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες. Η έκθεση στις ακτίνες του ηλίου, η ατμοσφαιρική ρύπανση και οι τοξίνες δημιουργούν ελεύθερες ρίζες που οδηγούν σε περιβαλλοντικές ζημιές. Ένας αντιοξειδωτικός ορός θα συμβάλει στην αντιμετώπιση των εν λόγω ζημιών και η άνοιξη είναι η κατάλληλη στιγμή για να τον εντάξετε στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σας. Το σέρουμ Advanced Active Radiance® Serum του Dr.Murad αντιστρέφει τα ορατά σημάδια της περιβαλλοντικής ζημιάς, ενισχύοντας παράλληλα τη φωτεινότητα και την καθαρότητα της επιδερμίδας.

Essence σειρά: Τα προϊόντα ομορφιάς της σειράς Essence βρίσκονται στο προσκήνιο, χάρη στην υψηλή συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά. Το Hydro-Dynamic® Quenching Essence είναι μία μεταξένια, ελαφριάς υφής, φόρμουλα που βελτιώνει την ικανότητα του δέρματος να διατηρήσει την ενυδάτωση, αφήνοντάς την απαλή και σφριγηλή, ενώ παράλληλα χαρίζει μία διακριτική λάμψη, ιδανική για την άνοιξη.

Καθαριστικό προσώπου: Αν θέλετε να δώσετε στο δέρμα σας μία επιπλέον φροντίδα μετά τους χειμερινούς μήνες, σας συνιστούμε να απευθυνθείτε στην αισθητικό σας και να κάνετε έναν επαγγελματικό καθαρισμό προσώπου με εξειδικευμένα προϊόντα Dr.Murad. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ανανεώσετε και να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας για την άνοιξη. Στο Ινστιτούτο μας, μπορείτε να απολαύσετε ευεργετικό καθαρισμό, αλλά και εξειδικευμένες θεραπείες για την κάθε εποχή.

Μαίρη Αργείτου www.mariaargeitou.gr Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6742622

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.