ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 αντιηλιακές κρέμες προσώπου για προστασία και ενυδάτωση


5 Απριλίου 2016

Capture-1.jpg

Ήρθε μάλλον η ώρα να σκεφτούμε πολύ σοβαρά πια την αντιηλιακή μας προστασία. Ο καιρός έχει ζεστάνει αρκετά και ο ήλιος αρχίζει να καίει περισσότερο. Επομένως, το πρόσωπο πρέπει να αρχίσει να δέχεται μία πιο εντατική περιποίηση που να εμπεριέχει προστασία από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες.

Ανάλογα λοιπόν με την ευαισθησία και τον τύπο του δέρματος, η καθεμία πρέπει να βρει μία κρέμα που όχι μόνο θα της προσφέρει ενυδάτωση και θα καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας της, αλλά θα είναι και εμπλουτισμένη με spf αρκετό για να προστατεύσει το πρόσωπο από τον ήλιο. Μην ξεχνάτε ότι ο ήλιος ευθύνεται για τη γήρανση του δέρματος και κυρίως του προσώπου, αφού είναι πιο ευαίσθητο και εκτίθεται πολύ περισσότερο στον ήλιο. Επιπλέον, οι βλαβερές ακτινοβολίες προκαλούν τις πανάδες, τις καφέ κηλίδες που καμιά μας δεν θέλει να βλέπει στο πρόσωπό της. Γι αυτό, αν δεν έχετε ήδη επιμεληθεί για μία ενυδατική με δείκτη spf, καλό είναι να το κάνετε άμεσα, ξεκινώντας από τώρα!

[gallery-590902]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.