ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Απαντάμε στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις για τη μέθοδο κρυολιπόλυσης Coolsculpting


14 Απριλίου 2016

Παρόλο που δεν υπάρχει μαγικός τρόπος για να εξαφανίσετε το πάχος που αντιστέκεται σθεναρά στις δίαιτες και την άσκηση, πολλοί ιατροί συνιστούν ανεπιφύλακτα το Coolsculpting.

Είστε όμως η ιδανική υποψήφια; Έχει όντως αποτέλεσμα;

Απαντάμε σε πέντε «καυτές» ερωτήσεις που αφορούν την πιο cool μέθοδο κρυολιπόλυσης!

Ποια είναι η διαδικασία του CoolSculpting;

Αυτή η μη επεμβατική μέθοδος με την έγκριση του FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων & Φαρμάκων) παγώνει το λίπος δραστικά και σμιλεύει το σώμα χωρίς χειρουργείο ή χρόνο αποθεραπείας. Επιλέξτε τις περιοχές που θέλετε να χάσετε πόντους, και ο ιατρός θα χρησιμοποιήσει τη συσκευή για να κρυσταλλοποιήσει τα λιποκύτταρα, οδηγώντας τα σε βιολογικό θάνατο. Το σώμα σας με φυσικό τρόπο θα αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα, μειώνοντας το ποσοστό λίπους στην περιοχή.

Πονάει;

Όχι. Μόνο για τα πρώτα λίγα λεπτά θα νιώσετε πίεση και έντονο κρύο, όταν θα εφαρμόζει στην περιοχή η κεφαλή, όμως πολύ γρήγορα η αίσθηση υποχωρεί. Πολλοί μάλιστα αποκοιμούνται κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Πόσες συνεδρίες χρειάζομαι;

Μία μόνο συνεδρία, εκτός από την περιοχή του διπλοσάγονου που απαιτούνται δύο. Γόνατα, ψωμάκια, κοιλιά, το εσωτερικό των μηρών, περιφέρεια (love handles), πλάτη και μπράτσα απαιτούν μια συνεδρία αλλά διαφορετικής χρονικής διάρκειας ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος.

Πως θα ξέρω αν είμαι κατάλληλη υποψήφια;

Ο ιατρός αφού σας εξετάσει μπορεί να σας απαντήσει άμεσα. Η κλινική εξέταση και εκτίμηση γίνεται χωρίς κάποια χρέωση, και χωρίς να είστε υποχρεωμένος να ακολουθήσετε τη θεραπεία. Υπάρχουν όμως κάποια κοινά χαρακτηριστικά των υποψηφίων: να μην είστε υπέρβαρος, να έχετε έντονο τοπικό λίπος σε συγκεκριμένες περιοχές, ή να προσπαθείτε με δίαιτα και άσκηση χωρίς αποτέλεσμα να εξαφανίσετε τα παχάκια.

Πότε θα δω τη διαφορά στο σώμα μου;

Οι αλλαγές στο σώμα θα φανούν σε περίπου 3 εβδομάδες μετά τη θεραπεία, όμως το πιο θεαματικό αποτέλεσμα θα το δείτε μετά από 2 μήνες, όταν ο οργανισμός πλέον θα έχει αποβάλλει τα νεκρά λιποκύτταρα. Επιπλέον βελτίωση μπορεί να προκύψει και μέσα στους επόμενους 6 μήνες. Τα αποτελέσματα του Coolsculpting είναι μόνιμα.

Ιατρική Ομάδα Medi-Center τηλ.: 211 1088444

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.