ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η αισθητικός μου: Η σωστή περιποίηση για τη μέλλουσα νύφη


20 Απριλίου 2016

PicMonkey-Collage-50.jpg

Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι δύο εποχές που κατεξοχήν επιλέγονται για γάμους. Επομένως, είμαι σίγουρη ότι κάποιες από εσάς θα βρίσκεστε σε αυτή τη διαδικασία, της προετοιμασίας ενός γάμου. Και ως γυναίκες προφανώς θα έχετε πάνω σας πολλές περισσότερες υποχρεώσεις αφού όχι μόνο πρέπει να οργανώσετε το γάμο από την αρχή ως το τέλος, πρέπει να φροντίσετε εκείνη τη μέρα να είστε λαμπερές, ξεκούραστες και όμορφες.

Αφού λοιπόν βρείτε το ιδανικό νυφικό, καταλήξετε σε μακιγιάζ και μαλλιά και γενικά βρείτε το ιδανικό bridal look, καλό είναι να βάλετε στο πρόγραμμα και μία περιποίηση για το πρόσωπο αλλά και το σώμα, που θα σας βοηθήσει να είστε ακόμα πιο όμορφες αυτή τη μέρα.

Στο γραφείο του Jenny.gr λοιπόν, παντρέψαμε τη Χριστίνα και εγώ επιμελήθηκα την περιποίησή της. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο από το να της προτείνω μία ολοκληρωμένη θεραπεία στο ινστιτούτο αισθητικής της κας Μαίρης Αργείτου.

Εγώ φυσικά την έχω επισκεφθεί πολλάκις και είμαι ενήμερη για τις βασικές αλλά και άλλες πιο εξειδικευμένες θεραπείες που προσφέρει τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα Έκλεισα λοιπόν ένα ραντεβού στη Χριστίνα λίγες μέρες πριν το γάμο της για να κάνει μια ολική περιποίηση.

PicMonkey Collage

Από την αρχή νιώθεις ευχάριστα και οικεία στο χώρο.

Φυσικά μετά μίλησα και με την κα Μαίρη και με την Χριστίνα για να μου δώσουν πληροφορίες, αφού το αποτέλεσμα που είδα με τα μάτια μου αλλά και η εμπειρία που μου περιέγραψε η Χριστίνα ήταν καταπληκτικά. Εδώ θα βρείτε βήμα-βήμα τον νυφική περιποίηση που επέλεξε η κα Αργείτου και εμείς την εμπιστευόμαστε.

Step 1

Μία πρώτη επίσκεψη χρειάζεται για να γίνει ένα καθαρισμός προσώπου. Ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδα και τις ανάγκες της η κα Αργείτου προχωράει σε ένα βαθύ καθαρισμό, ο οποίος προετοιμάζει την επιδερμίδα για να δεχθεί την επόμενη θεραπεία ενυδάτωσης και λάμψης.

Step 2

H δεύτερη επίσκεψη γίνεται 2-3 μέρες πριν το γάμο και η μέλλουσα νύφη απολαμβάνει μία μοναδική, χαλαρωτική εμπειρία.

Πρόσωπο: Αφού έχει γίνει ο καθαρισμός σειρά έχει η ενυδάτωση και η λάμψη. Κι αυτή η θεραπεία είναι ανάλογη των αναγκών και της επιδερμίδας. Για τη Χριστίνα η κα Αργείτου επέλεξε την Aromatic Guinot μία απολαυστική θεραπεία με φυτικά αποστάγματα και αιθέρια έλαια που όχι μόνο είναι ευεργετική για το δέρμα αλλά και πολύ ευχάριστη για τις αισθήσεις.

IMG_8942-600x800

Σώμα: Νομίζω ότι είναι η καλύτερη ώρα της θεραπείας και η μέλλουσα νύφη όσο άγχος κι αν έχει το ξεχνά – τουλάχιστον προς στιγμήν. Ένα ήπιο peeling είναι απαραίτητο για να αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και να την αφήσει πιο απαλή. Ακολουθεί μάσκα ενυδάτωσης σε όλο το σώμα με πρωτεΐνη γάλακτος και η θεραπεία ολοκληρώνεται με μασάζ με κρέμα πλούσια σε έλαια και βιταμίνες. Η θεραπεία τελειώνει με ένα χαλαρωτικό, μασάζ από την κορυφή ως τα πέλματα, το Spa Mosaic. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό μασάζ, μιάμισης ώρας, που συνδυάζει τις θεραπευτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων με ένα μασάζ συνδυασμό του κλασικού μασάζ, των δακτυλοπιέσεων, της λεμφικής παροχέτευσης και της ρεφλεξολογίας.

Αν πρόκειται να παντρευτείτε σύντομα - ή και όχι! - σας προτείνω ανεπιφύλακτα αυτή την ολοκληρωμένη θεραπεία. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια της κα Αργείτου κι απολαύστε μία μοναδική εμπειρία ομορφιάς.

 Μαίρη Αργείτου www.mariaargeitou.gr Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6742622

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.