ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Θέλετε να γυρίσετε πίσω το χρόνο; Δείτε πως θα δείχνετε 10 χρόνια νεότερη


27 Απριλίου 2016

face-tips-jennyκαθευα.jpg

Αποκτήστε λάμψη & εξαφανίστε τις ρυτίδες αξιοποιώντας τις ιατρικές εξελίξεις στο χώρο των μη επεμβατικών θεραπειών. Ξεχάστε το χειρουργείο και διαβάστε για τις πιο αποτελεσματικές & δημοφιλείς μεθόδους στην αντιγήρανση:

  1. Νήματα PDO COG (Threads): Η ασφαλέστερη και μόνιμη λύση για τη φυσική ανόρθωση του προσώπου, που αντικαθιστά το χειρουργικό λίφτινγκ. Είναι ελάχιστα επεμβατική τεχνική και γίνεται με νήματα που απορροφώνται από τον οργανισμό. Αντί για αποκόλληση ιστών και αφαίρεση μέρους του δέρματος, το πρόσωπο ανανεώνεται με την απλή τοποθέτηση των νημάτων. Τα συγκεκριμένα νήματα είναι φτιαγμένα από δύο ουσίες: πολυγαλακτικό οξύ & πολυδιοξανόνη (PDO) και φέρουν κώνους που ανασηκώνουν το δέρμα (COG).
  2. Botox: Η βοτουλινική τοξίνη καταπολεμά το αίτιο των ρυτίδων, δηλαδή τη σύσπαση των μυών. Σταματώντας την υπερκινητικότητα ορισμένων μυών διαγράφονται ή μειώνονται προσωρινά οι οριζόντιες γραμμές στο μέτωπο, οι κάθετες γραμμές του συνοφρυώματος και οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο «πόδι της χήνας». Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που έχει το Botox είναι η προληπτική του δράση. Έχει αποδειχθεί πως μία πρώιμη ρυτίδα αντιμετωπίζεται ευκολότερα από μία πιο βαθιά, η οποία έχει προκαλέσει ένα μόνιμο τσάκισμα στο δέρμα.
  3. Υαλουρονικό Οξύ: Με την μορφή της διάφανης γέλης, το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για την πλήρωση των ρυτίδων, την ανάπλαση του δέρματος και την αύξηση του όγκου του. Ως υλικό πλήρωσης (filler) εγχέεται στις ρινοπαρειακές αύλακες, στις ρυτίδες «του καπνιστή» στο άνω χείλος και στα ζυγωματικά. Δίνει όγκο και σχήμα στα λεπτά χείλη, ενώ συνολικά αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Το πρόσωπο γίνεται λαμπερό και σφριγηλό.
  4. Αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP Cellular Matrix: Το αυτόλογο εμπλουτισμένο πλάσμα  (PRP) διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και οδηγεί σε αναγέννηση της επιδερμίδας. Το Cellular Matrix αποτελεί ένα PRP ενισχυμένο με υαλουρονικό οξύ το οποίο εγχέεται στο πρόσωπο με ειδικό πρωτόκολλο. Αυτή η συνδυαστική αυτόλογη μεσοθεραπεία αντιμετωπίζει με επιτυχία την χαλάρωση, τις «πεσμένες» περιοχές του προσώπου, τη γήρανση του δέρματος, το ξηρό δέρμα, τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Οι ατέλειες αποκαθίστανται, το δέρμα ανορθώνεται και βελτιώνεται το περίγραμμα του προσώπου με ασφάλεια χωρίς επέμβαση.
  5. Ultherapy: Για πρώτη φορά με ένα μηχάνημα επιτυγχάνεται ορατό lifting και σύσφιξη του δέρματος. Η ενέργεια των υπέρηχων στοχεύει με ακρίβεια τα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων της επιδερμίδας, και το γνωστό SMAS, την στιβάδα εκείνη που «τεντώνεται» σε ένα χειρουργικό face-lift. H θεραπεία Ultherapy στοχεύει επιλεκτικά και με απόλυτη ακρίβεια σε πολλαπλά επίπεδα, επιτυγχάνοντας ένα 3D (τρισδιάστατο) φυσικό και σταδιακό «χτίσιμο» του προσώπου, καθώς διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Τα ζυγωματικά επανέρχονται στην αρχική τους θέση, το περίγραμμα του προσώπου αναδημιουργείται, το διπλοσάγονο μαζεύει και τα βλέφαρα ανορθώνονται. Είναι επίσης μια εξαιρετική θεραπεία για τη διόρθωση των ρυτίδων στο άνω χείλος.

Για καμία από τις παραπάνω θεραπείες δεν απαιτείται ιδιαίτερη προετοιμασία, και έτσι μπορείτε να τις προγραμματίσετε όποτε εσείς επιθυμείτε. Επίσης, εφόσον δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας, επιστρέφετε άμεσα στις κοινωνικές & επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Οι θεραπείες εκτελούνται από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό ο οποίος έχει πλήρη γνώση της ανατομίας του προσώπου. Χωρίς το φόβο επιπλοκών που έχει ένα χειρουργικό lifting, τον χρόνο ανάρρωσης αλλά και το υψηλό κόστος, οι μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου, ενέσιμες ή μη, πλέον αποτελούν την πρώτη επιλογή της γυναίκας που θέλει να επανακτήσει τη νεότητά της.

Ιατρική Ομάδα Medi Center

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.