ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα καλύτερα αντιηλιακά από το φαρμακείο


3 Μαΐου 2016

chloe_bss16_17.jpg

Η αντιηλιακή προστασία σε μία χώρα που ο ήλιος εμφανίζεται τόσο συχνά είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Πόσο μάλλον τους ζεστούς μήνες που οι υπεριώδεις ακτινοβολίες γίνονται πιο επικίνδυνες και κατά συνέπεια βλαβερές για την επιδερμίδα. Η άνοιξη είναι η εποχή μετάβασης από το κρύο του χειμώνα στη ζέστη του καλοκαιριού και η περίοδος που χρειάζεται ανανέωση η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας.

Το φαρμακείο έχει αποκτήσει ένα πλήρως ενημερωμένο beauty section, ικανό να ικανοποιήσει από τις πιο απλές ως και τις πιο απαιτητικές και εξειδικευμένες ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Δεν θα μπορούσε να μην έχει τις δικές του προτάσεις για αντιηλιακή προστασία, είτε πρόκειται για απλή ενυδάτωση με spf είτε για makeup products και κρέμες με χρώμα που έχουν τα δικά τους φίλτρα προστασίας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

[gallery-607149]

Μάθετε περισσότερα για τα πιο hot beauty trends της σεζόν κατεβάζοντας το HOPE στο iPad  και το iPhone σας εντελώς δωρεάν

Download link: https://itunes.apple.com/gr/app/hope-magazine/id720068321

Facebook: https://www.facebook.com/HOPEthemagazine

Instagram: https://instagram.com/hopethemagazine/

Σας ετοιμάζουμε επίσης την WEB έκδοση του HOPE Magazine για μπορείτε να πλοηγήστε στο περιοδικό και από την οθόνη του υπολογιστή σας! #STAYTUNED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.