ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το μυστικό για το απόλυτο bikini body


13 Μαΐου 2016

Visuel-Slim-Design-en-BD.jpg

Το καλοκαίρι είναι μόνο μία ανάσα μακριά μας και η εικόνα της παραλίας τριγυρνάει στα μυαλό όλων. Όσο κι αν μία τέτοια εικόνα μας μαγεύει, οι περισσότερες από εμάς έχουν ένα άγχος για την εμφάνισή τους στην παραλία. Το bikini body είναι αυτό που μας απασχολεί και η μόνη μαύρη κηλίδα για να έχουμε την απόλυτη καλοκαιρινή εικόνα ευτυχίας!

Είναι πολύ συχνό το φαινόμενο, οι περισσότερες γυναίκες να σκέφτονται το σώμα τους, όταν σκέφτονται και το μαγιώ τους. Και το πιο ενοχλητικό όλων είναι η κυτταρίτιδα. Αν τα παραπάνω κιλά είναι λίγα, ακόμα υπάρχει ένα περιθώριο να χαθούν. Ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με την ενοχλητική όψη φλοιού πορτοκαλιού που συνήθως εμφανίζεται στους γλουτούς. Κι αυτό γιατί, η κυτταρίτιδα είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων που δύσκολα μπορεί κανείς να τους ελέγξει όλους.

Ευτυχώς όμως υπάρχει τρόπος για να αποκτήσουμε όλες το τέλειο bikini body και χωρίς να ξοδέψουμε χρόνο και πολύ χρήμα. Ένα μαγικό προϊόν από την Elancyl έρχεται να μειώσει και γρήγορα να εξαφανίσει  την κυτταρίτιδα από τη πρώτη κιόλας εβδομάδα εφαρμογής.

Slim Design bottle in low definitionΤο Slim Design της Elancyl είναι το απόλυτο προϊόν για το νεσεσέρ του καλοκαιριού. Με τριπλή δράση κατά της κυτταρίτιδας, το Slim Design θα γίνει ο σύμμαχός σας για ένα άψογο bikini body. Λειαίνει την επιδερμίδα στα επίμαχα σημεία, αποδεσμεύει τα λιπίδια με τη βοήθεια της καφεΐνης και αποσυμφορεί τους ιστούς με τη βοήθεια του κισσού.

Αυτό όμως που την κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι η διάρκειά της και τα άμεσα ορατά αποτελέσματά της. Η χρονοπρογραμματισμένη σύνθεσή του το κάνει ικανό να δρα με μία μόνο εφαρμογή ημερησίως ενώ ταυτόχρονα συγχρονίζεται με τους ρυθμούς αδυνατίσματος του οργανισμού.

Σε πρώτο επίπεδο, το Slim Design της Elancyl ευνοεί τη λιπόλυση ενώ μετέπειτα εμποδίζει τη λιπογένεση. Όλα τα παραπάνω οφείλονται στο καινοτόμο σύμπλεγμα καφεΐνης (σαλάσια, κεκρόπια, καφεΐνη, ξανθοξυλίνη, φλοριτζίνη, κισσός), αυτό που επιφέρει άμεση λείανση του δέρματος από την 7η κιόλας μέρα εφαρμογής.

SOS Tip: Μην ξεχνάτε να είστε συνεπείς στην εφαρμογή του Slim Design της Elancyl. Για να πετύχετε  τα επιθυμητά αποτελέσματα χρειάζεται να την εφαρμόζετε σε καθημερινή βάση, κάνοντας μασάζ στην περιοχή που εντοπίζεται το πρόβλημα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.