10 αντιηλιακά για υψηλή προστασία

Τρίτη, 10 Μαΐου 2016
IMG_3253-Copy.jpg

Tο α και το ω του εαρινού αλλά και του θερινού νεσεσέρ είναι το αντιηλιακό. Μπορεί ακόμα να μην χρησιμοποιούνται τα αντιηλικά προϊόντα για το σώμα, αλλά τα αντίστοιχα για το πρόσωπο πρέπει να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της πρωινής περιποίησης.
Πάντα με γνώμονα τον τύπο του δέρματος και της συνήθειες της καθημερινότητας καλείστε να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα για να δημιουργηθεί η ασπίδα προστασίας και να αποφευχθούν οι συνέπειες από τις βλαβερές ηλιακές ακτινοβολίες, όπως είναι οι πανάδες, η αφυδάτωση, οι διχρωμίες και η πρόωρη γήρανση.

Η αντιηλιακή προστασία για τις ευαίσθητες και ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες μεταφράζεται σε υψηλό spf και σε βάθος ενυδάτωση. Μια καλή ενυδατική κρέμα με αντιγηραντική και αντιηλιακή δράση είναι το απαραίτητο εργαλείο της πρωινής περιποίησης.

Μάθετε περισσότερα για τα πιο hot beauty trends της σεζόν κατεβάζοντας το HOPE στο iPad και το iPhone σας εντελώς δωρεάν.

Κατεβάστε το HOPE στο iPad και το iPhone σας εντελώς δωρεάν

Πατήστε, σύρετε, κάντε περιστροφή και απολαύστε βίντεο, εικόνες, φωτογραφίες, μουσική, γραφικά και animations ενώ θα διαβάζετε το αγαπημένο σας θέμα και μοιραστείτε το με τα πιο δημοφιλή social media.

Download link: https://itunes.apple.com/gr/app/hope-magazine/id720068321

Facebook: https://www.facebook.com/HOPEthemagazine

Instagram: http://instagram.com/jennygr