ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πείτε αντίο για πάντα στο τοπικό πάχος


11 Μαΐου 2016

Καταπληκτικά νέα για όσες δίνουν μάχη για τη γραμμή του σουτιέν, το πάχος στην πλάτη και το λίπος κάτω από τους γλουτούς που συχνά περιγράφεται ως banana roll! Η μη επεμβατική μέθοδος Coolsculpting εξαφανίζει το ανεπιθύμητο πάχος και είναι η μόνη κρυολιπόλυση που έχει την επίσημη έγκριση από τον FDA.

Η διάσημη μέθοδος κρυολιπόλυσης που κυριολεκτικά παγώνει το λίπος, εγκρίθηκε για πρώτη φορά από τον FDA το 2014. Έκτοτε, έχει αποδειχθεί η πλέον αποτελεσματική μη επεμβατική θεραπεία που καταστρέφει τα λιποκύτταρα σε σημεία του σώματος που αντιστέκονται σθεναρά σε δίαιτα και άσκηση. Η τεχνολογία που διαθέτει το Coolsculpting είναι πιστοποιημένη για τη μείωση του τοπικού πάχους με ασφάλεια και με εγγύηση αποτελέσματος σε μια μόνο συνεδρία.

Το σημείο κάτω από τους γλουτούς όπως και τα ψωμάκια, είναι από τις πιο δύσκολες περιοχές για λιποδιάλυση, το ίδιο και η πλάτη. Με αυτή τη μέθοδο μπορεί κανείς να αποφύγει την χειρουργική λιποαναρρόφηση και βέβαια να ετοιμαστεί έγκαιρα για το καλοκαίρι.

Χωρίς νυστέρι, το λίπος εξαφανίζεται για πάντα. Όμως εκτός από την αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση, το Coolsculpting δρα ευεργετικά στην ευτυχία και την αυτοπεποίθηση. Είναι πολλά τα παραδείγματα όπου η νέα ανανεωμένη εμφάνιση δημιουργεί αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση, καταπολεμώντας τα σημάδια της χαμηλής αυτοεκτίμησης και κατάθλιψης.

Αλλάξτε λοιπόν τον τρόπο που σκέφτεστε αλλάζοντας την εξωτερική σας εμφάνιση.

Το Coolsculpting πρόκειται για μία μοναδική διαδικασία, που αναπτύχθηκε στην Βοστώνη από επιστήμονες του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, και βασίστηκε στην επιστήμη της κρυολιπόλυσης, μίας διαδικασίας που αποδεικνύει ότι όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε ακραία χαμηλές θερμοκρασίες πεθαίνουν.

Χρησιμοποιώντας ελεγχόμενη ψύξη επηρεάζει την ζωτική λειτουργία των λιποκυττάρων και επιτυγχάνει την απομάκρυνσή τους από το σώμα με φυσική διαδικασία.

Χωρίς να επιδρά στους γύρω ιστούς, μειώνει το τοπικό λίπος ανώδυνα και αποτελεσματικά. Το Coolsculpting είναι μία καινοτόμος θεραπεία που έρχεται να αντικαταστήσει την επεμβατική λιπογλυπτική.

Υπάρχουν περισσότερες από 50 δημοσιευμένες κλινικές μελέτες σχετικά με την επιτυχή έκβαση των θεραπειών Coolsculpting, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 2.500.000 θεραπείες σε όλο τον κόσμο. Το 95% των ασθενών δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα και το συστήνουν ανεπιφύλακτα.

Σήμερα, υπάρχουν εγκατεστημένα σε ιατρεία πάνω από 4.000 μηχανήματα σε 70 χώρες γεγονός που πιστοποιεί την υπεροχή και πρωτοκαθεδρία του Coolsculpting στη μείωση του τοπικού λίπους παγκοσμίως.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι αποτελεί τη μόνη εγκεκριμένη μέθοδο κρυολιπόλυσης από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους.

Καλέστε στο 2111088444 και κλείστε μια δωρεάν επίσκεψη για προσωπική αξιολόγηση και αναλυτική ενημέρωση της μεθόδου.

Ιατρική ομάδα Medi Center

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.