ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το εξωτικό προϊόν που μας ενυδατώνει και μας κάνει χαρούμενες


7 Ιουνίου 2016

HEI-POA-HAPPY.png

Τα πολυχρηστικά προϊόντα μπορεί να έχουν κάνει εδώ και καιρό την εμφάνισή τους στον κόσμο της ομορφιάς, δεν είναι όμως πάντα εύκολο να βρούμε το μαγικό εκείνο προϊόν που θα καλύπτει περισσότερες από μία ανάγκες μας ενώ ταυτόχρονα θα ικανοποιεί και όλες μας τις αισθήσεις.

Με τον υδράργυρο να ανεβαίνει με γοργούς ρυθμούς και την ανάγκη για φροντίδα και ενυδάτωση να εντείνονται όσο πλησιάζουμε την καρδιά του καλοκαιριού, ένα προϊόν που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στα σώμα όσο και στα μαλλιά μας λύνει τα χέρια και, ως σωστά ενημερωμένα κορίτσια, το έχουμε ήδη βρει και αγαπήσει!

HEI POA HAPPY

Με αφορμή τα 40 χρόνια που συμπληρώνει η HEI POA φέτος, κυκλοφορεί σε συλλεκτική έκδοση το λάδι που θα μας συντροφεύει όλο το καλοκαίρι! Μέσα σε ένα μοναδικό μπουκαλάκι με εξωτικό desing και όνομα που παραπέμπει στο mood που επιβάλλεται να έχουμε για το καλοκαίρι – “Happy”, συνδυάζει συναρπαστική μυρωδιά από λουλούδια, φρούτα, ξυλώδεις νότες και βανίλια με τις πιο ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες για το σώμα και τα μαλλιά, ενώ το σημαντικό αβαντάζ του είναι ότι στοχεύει κατευθείαν στο ευαίσθητο σημείο όλων των beauty addicts: τη μυρωδιά!

Πλούσιο σε λιπαρά οξέα (ω3 και 6) και βιταμίνη Ε και με κυρίαρχο συστατικό το Monoi, το οποίο για περισσότερα από 2.000 χρόνια αποτελούσε το καλά κρυμμένο beauty μυστικό των γυναικών της Ταϊτής, βρίσκει τώρα μια θέση μέσα στο δικό μας καλοκαιρινό beauty kit, για να μας χαρίζει ανά πάσα στιγμή το νοερό εξωτικό break που χρειαζόμαστε σε συνδυασμό με απόλυτη θρέψη και φροντίδα.

Φέτος ειδικά προβλέπεται να μην το αποχωριζόμαστε, αφού είτε ως λαδάκι για μασάζ στην ηλιοκαμένη μας επιδερμίδα είτε ως ενυδατικό προϊόν για τα αφυδατωμένα από τον ήλιο μαλλιά μας, το λάδι "Happy" δεν πρόκειται να λείψει στιγμή από τη beauty routine μας. Δεν είναι και λίγο άλλωστε να φέρνουμε αέρα και μυρωδιές παραλίας όπου κι αν βρισκόμαστε σε μία μόνο κίνηση!

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και τα σημεία πώλησης στο www.heipoa.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.