ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Beauty secrets… μετά τις καλοκαιρινές διακοπές


20 Σεπτεμβρίου 2016

570.png

Για την αναζωογόνηση του δέρματος μετά το καλοκαίρι εκμεταλλευτείτε τις μη επεμβατικές θεραπείες που προσφέρει η κοσμητική ιατρική για να δώσετε την ενυδάτωση και την τροφή που χρειάζεται το πρόσωπό σας.

Είναι αλήθεια πως στις διακοπές μπορεί να ξεχάσετε κάποιες φορές να βάλετε ενυδατική κρέμα, ή απλά να αφεθείτε στον ήλιο και στον αέρα χωρίς να αντιληφθείτε πως αυτές οι δύο συνθήκες ταλαιπωρούν το δέρμα ανεπανόρθωτα.

Επιστρέφετε λοιπόν στην πραγματικότητα: βλέπετε στον καθρέπτη του μπάνιου σας το πρόσωπό σας και παρατηρείτε μια ακόμα ρυτίδα στο μέτωπο, αφυδατωμένα χείλη, χαλαρωμένα μάγουλα και κουρασμένα μάτια.

Δυστυχώς οι κρέμες νυκτός, οι βιταμίνες και η σωστή διατροφή βοηθούν αλλά μόνο ως ένα βαθμό. Η επιδερμίδα σας απαιτεί φροντίδα εκ των έσω, και σας έχουμε τα μυστικά που ακολουθούν όλες όσες επιθυμούν να παραμείνουν νέες και λαμπερές, με φυσικό όμως τρόπο.

  • Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να προγραμματίσετε τη θεραπεία προσώπου Hydrafacial μια φορά το μήνα: Χρησιμοποιώντας τις ιδιότητες του διαμαντιού, η θεραπεία Hydrafacial είναι αμερικανικής προέλευσης και αγαπημένη των επώνυμων στο Hollywood. Αναζωογονεί άμεσα το δέρμα, απαλύνοντας τις ρυτίδες χωρίς να απαιτείται επέμβαση. Προσφέρει καθαρισμό, απολέπιση και ενυδάτωση αξιοποιώντας τη δράση που προσφέρουν τα αντιοξειδωτικά, τα πεπτίδια, οι βιταμίνες και το υαλουρονικό οξύ που περιέχει.
  • Αν τα χείλη σας έχουν χάσει την φρεσκάδα τους και σας φαίνονται πως έχουν «ζαρώσει» τότε η λύση είναι το υαλουρονικό οξύ. Με την έγχυση του υαλουρονικού οξέος μπορείτε να διαμορφώσετε το περίγραμμα στα χείλη και να αυξήσετε τον όγκο τους, έτσι ώστε να δείχνουν όμορφα και φυσικά. Το υαλουρονικό οξύ γεμίζει τις ρυτίδες, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και διορθώνει τις ατέλειες.
  • Στην περίπτωση που έχετε εμφανίσει πανάδες ή δυσχρωμίες λόγω της ηλιακής έκθεσης, αντιμετωπίστε τις με τη συμβολή πάντα του δερματολόγου. Ο συνδυασμός peeling με fractional laser δίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Συνήθως ορίζεται ένα πλάνο κάποιων συνεδριών με μεσοδιάστημα δεκαπέντε ημέρες και αγωγή με δερμοκαλλυντικά από το σπίτι.
  • Το ντεκολτέ και ο λαιμός χαλαρώνει με την πάροδο του χρόνου και την έκθεση σε ήλιο και ξηρό κλίμα. Φροντίστε να τα ενυδατώνετε συχνά, και επίσης να κάνετε την θεραπεία Ultherapy. Με μια μόνο συνεδρία, η δύναμη των υπέρηχων θα συσφίξει το δέρμα και θα απαλύνει αισθητά τις ρυτίδες.
  • Οι ρυτίδες έκφρασης που έγιναν πιο έντονες στην περιοχή των ματιών και στο μέτωπο εξαφανίζονται ανώδυνα με την έγχυση βοτουλινικής τοξίνης (Botox). Eίναι από τις μοναδικές θεραπείες που καταπολεμούν ακριβώς το αίτιο των ρυτίδων, που είναι η σύσπαση των μυών. Σταματώντας την υπερκινητικότητα ορισμένων μυών οι ρυτίδες διαγράφονται και το δέρμα σας γίνεται πιο λείο και νεανικό.

Με συμμάχους τους εξειδικευμένους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς του ιατρικού κέντρου MC Medical Center, μπορείτε να κάνετε τα σωστά βήματα προς τη διατήρηση της νεότητας και της ομορφιάς σας χωρίς χειρουργείο. Όσο πιο έγκαιρα ξεκινήσετε να φροντίζετε το δέρμα σας τόσο πιο γρήγορα θα αφήσετε πίσω σας τα σημάδια της φθοράς του καλοκαιριού και θα υποδεχθείτε το φθινόπωρο με ανανεωμένο χαμόγελο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.