ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το μυστικό νεότητας των διάσημων γυναικών


14 Οκτωβρίου 2016

gisele-bundchen-today-768x514.jpg

Ίσως έχετε ακούσει τη λέξη αυτόλογη μεσοθεραπεία, PRP, ή vampire lift. Αν όχι, τότε δεν έχετε αντιληφθεί πως από την Kim Kardasian ως την Gisele Bündchen, όλες οι επώνυμες γυναίκες προσφέρουν στην επιδερμίδα τους ανανέωση και λάμψη μέσω του ίδιου τους του οργανισμού.

Πως γίνεται αυτό; Πολύ απλά, χρησιμοποιώντας τα βλαστοκύτταρα που προέρχονται από το δικό μας αίμα.

Όπως μας εξηγεί ο δερματολόγος του MC Medical Center Δρ. Δημήτριος Καραφουλίδης, «Τα βλαστοκύτταρα έχουν αποδειχθεί το πιο ισχυρό όπλο της ιατρικής, και η αξιοποίησή τους στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας είναι ολοένα και μεγαλύτερη».

Με τη μεγιστοποίηση της σωστής λειτουργίας των κυττάρων, αποκτούμε περισσότερη σωματική και ψυχική ενέργεια. Παράλληλα, επιτυγχάνεται ορμονική ισορροπία, επάρκεια στο κύτταρο των απαραίτητων ιχνοστοιχείων, αμινοξέων και βιταμινών και ισχυρή λειτουργία του ανοσολογικού συστήματος, χαρακτηριστικά που φυσικά αντανακλώνται στην εξωτερική εμφάνιση και αντικατοπτρίζουν την καλή εσωτερική μας υγεία.

Αυτή ακριβώς την τεχνολογία εκμεταλλεύεται η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma) Cellular Matrix.

Η θεραπεία ξεκινά με μία απλή αιμοληψία και κατόπιν ειδικής επεξεργασίας του αίματος, το πλάσμα που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια χρησιμοποιείται ως υλικό μεσοθεραπείας.

 Οι αυξητικοί παράγοντες, οι βιταμίνες και οι πρωτεΐνες που περιέχονται στα αιμοπετάλια τα οποία εγχέονται, οδηγούν στην καλύτερη οξυγόνωση, στη θρέψη, στην ενυδάτωση και στην ανάπλαση του δέρματος μέσω της ενεργοποίησης των βλαστοκυττάρων. Tο αυτόλογο εμπλουτισμένο πλάσμα (Platelet Rich Plasma) διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και οδηγεί σε αναγέννηση της επιδερμίδας.

Το Cellular Matrix αποτελεί ένα PRP ενισχυμένο με υαλουρονικό οξύ το οποίο εγχέεται στο πρόσωπο με ειδικό πρωτόκολλο. Είναι μία συνδυαστική αυτόλογη μεσοθεραπεία που αντιμετωπίζει την χαλάρωση, τις «πεσμένες» περιοχές του προσώπου, τη γήρανση του δέρματος, το ξηρό δέρμα, τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Το Cellular Matrix αποκαθιστά τις ατέλειες, ανορθώνει το δέρμα και το περίγραμμα του προσώπου με απόλυτη επιτυχία.

Η μέθοδος καθώς ενεργοποιεί την αναγέννηση του δέρματος με φυσικό τρόπο έχει εντυπωσιακά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Οι ρυτίδες, τα σημάδια και οι ουλές εξομαλύνονται και το πρόσωπο αναζωογονείται και λάμπει.

Δεν απαιτείται προετοιμασία πριν τη θεραπεία, και έτσι μπορείτε να την προγραμματίσετε όποτε εσείς επιθυμείτε, και βέβαια ο χρόνος που απαιτείται είναι περίπου μισή ώρα με σαράντα λεπτά, άρα φανταστείτε το σαν ένα μικρό διάλλειμα από την ημέρα σας. Επίσης, καθώς δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας, επιστρέφετε άμεσα στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

Κλείστε ένα ενημερωτικό ραντεβού με την ιατρική ομάδα του MC Medical Center καλώντας στο 211 1088444 και μάθετε όλες τις νέες εξελίξεις στην κοσμητική ιατρική.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.