Φροντίζουμε το πρόσωπό μας ακριβώς όπως τα μοντέλα

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
GettyImages-489817644.jpg

Κατά τη διάρκεια των εβδομάδων μόδας, τα διάσημα μοντέλα μοιράστηκαν αρκετά beauty μυστικά μαζί μας, σε συνεντεύξεις αλλά και στα social media. Εμείς λοιπόν τα καταγράψαμε σε ένα χαρτί, τα δοκιμάσαμε και τώρα σας παρουσιάζουμε αυτά που πραγματικά αξίζουν και πρέπει να εφαρμόσετε και εσείς στην beauty ρουτίνα σας.
Μην ξεχνάτε ότι ένα ενυδατωμένο-περιποιημένο πρόσωπο είναι το βασικό συστατικό της ομορφιάς σας και μετά ακολουθεί το μακιγιάζ.
Ας υιοθετήσουμε λοιπόν τα καλύτερα beauty tips για τη φροντίδα του προσώπου μας, ακριβώς όπως την προτείνουν διάσημα μοντέλα:

Olivia Hunter: Γυρνάμε στο σπίτι, αφαιρούμε το μακιγιάζ και χαλαρώνουμε. Το βασικό μυστικό για τέλεια επιδερμίδα είναι να αφαιρούμε το μακιγιάζ μας, μόλις επιστρέφουμε σπίτι μας.

Bella Hadid: Εφαρμόστε οδοντόκρεμα στο σπυράκι σας. Είναι ένα trick, το οποίο πραγματικά πιάνει!

Nicole Atieno: Μία καθημερινή beauty ρουτίνα είναι αναγκαία. Όπως αναφέρει το μοντέλο πρέπει καθημερινά να ξεβαφόμαστε και ενυδατώνουμε το πρόσωπό μας.

Jay Wright: Οι DIY συνταγές είναι θησαυρός. Το διάσημο μοντέλο, δοκιμάζει φυτικές συνταγές, με υλικά που έχει στο σπίτι της και κάνει μάσκες και κρέμες για το πρόσωπό της. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, αρκεί να βρείτε τη συνταγή που ταιριάζει στο πρόσωπό σας.

Abigail Culver: Προσοχή και στη διατροφή. Η Abigail Culver υποστηρίζει ότι δεν είναι σημαντικό μόνο να ενυδατώνουμε και να καθαρίζουμε το πρόσωπό μας. Επιπλέον πρέπει να προσέχουμε τι τρώμε για να έχουμε λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.