ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Δείτε τι κρύβει η beauty editor στο ντουλάπι της


TSVIGKOU

19 Νοεμβρίου 2016

edit-img-3646.jpg

Εγώ πρόσφατα αποφάσισα να κάνω μία εκκαθάριση και να κρατήσω μόνο αυτά που μου είναι χρήσιμα. Στο πρώτο ντουλάπι μου, που είναι εύκολα προσβάσιμο, τοποθέτησα τα "πολύτιμα" για εμένα προϊόντα.

Ποια είναι αυτά; Σας τα αναλύω όλα παρακάτω, ανακαλύψτε τα, δοκιμάστε τα και θα με θυμηθείτε:

  • Darphin Lumiere Essentielle Creme: Λοιπόν κορίτσια, αυτή η κρέμα μου χάρισε ελαστικότητα και λάμψη. Αφήστε που λάτρεψα τη μυρωδιά της... Τη χρησιμοποιώ πρωί, βράδυ και είμαι σίγουρη ότι θα ταιριάζει και σε εσάς, αφού είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος.
  • Darphin Lumiere Essentielle Serum: Ποτέ δεν εφαρμόζω την κρέμα μου, αν δε βάλω πρώτα το serum. Λίγο η αίσθηση φρεσκάδας, λίγο η μυρωδιά του πικραμύγδαλου αυτό το serum έχει κατακτήσει την επιδερμίδα μου και την καρδιά μου!
  • Bioten Face Mask: Μια φορά την εβδομάδα κάνω μία μάσκα, μετά το βραδινό μου μπάνιο. Το συγκεκριμένο προϊόν περιέχει βιταμίνες που κάνουν εντατική ενυδάτωση στο πρόσωπό μου, ό,τι ακριβώς χρειάζεται δηλαδή. Προσοχή μην ξεχαστείτε και την αφήσετε πάνω από 10 λεπτά!
  • Estee Lauder Nightwear Mask: Όταν έχω μία βραδινή έξοδο και θέλω το πρόσωπό μου να είναι super λαμπερό, το προηγούμενο βράδυ κάνω αυτή τη μάσκα. Το αγαπώ αυτό το προϊόν κορίτσια μου αλήθεια σας λέω! Μετά από 3 λεπτά την αφαιρώ και η επιδερμίδα μου είναι απίστευτα λαμπερή.
  • Biosil: Μετά το καλοκαίρι τα μαλλιά μου δε μου τα λέγανε καλά... Ήταν ξηρά και δεν μπορούσα να πετύχω κανένα χτένισμα. Με τις κάψουλες Biosil έλυσα το πρόβλημά μου. Τα μαλλιά μου δυνάμωσαν και επιπλέον παρατήρησα ότι και τα νύχια μου ενισχύθηκαν και δε σπάνε πλέον τόσο εύκολα.
  • Garnier Skinactive Micellaire: Το αγαπημένο μου ξεβαφτικό, μετά την εφαρμογή του το δέρμα είναι τρομερά ενυδατωμένο. Βασικό tip είναι να χρησιμοποιείται καθαρά πανάκια και να κάνετε μαλακές, κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπό σας, για να καθαρίσει.
  • Estee Lauder Advanced Night Repair Ampoules: Η ανακούφιση και η ηρεμία που νιώθει το δέρμα μου με αυτές τις αμπούλες δεν περιγράφεται. Πιστεύω ότι όλες τις έχετε στο ντουλάπι σας... Ανοίγω δύο αμπούλες και τις εφαρμόζω μετά το serum και πριν την ενυδατική μου, κάνοντας απαλές κινήσεις με τα δάχτυλά μου.

Το πως προσέχω αυτά τα προϊόντα στο ντουλάπι μου κορίτσια μου, δεν μπορώ να σας περιγράψω. Πιστέψτε με αξίζουν τα λεφτά τους και μην ξεχνάτε ότι δε χρειάζεται να χρησιμοποιείτε μεγάλες ποσότητες. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.