ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Mommy Makeover


2 Οκτωβρίου 2016

copy-of-mommy-makeoverjenny.jpg

Είναι γνωστό πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά τον τοκετό υπάρχουν πολλές αλλαγές στο γυναικείο σώμα. Οι μεταβολές των ορμονών, ο θηλασμός, η έλλειψη χρόνου και ύπνου εκτός του ότι επηρεάζουν τον μεταβολισμό και την ψυχολογία, δυστυχώς συχνά επιφέρουν και επιπτώσεις στο σώμα.

Το στήθος είναι το πρώτο που παρατηρεί μια νέα μητέρα πως έχει αλλάξει, και σε δεύτερο χρόνο είναι η περιοχή της κοιλιάς. Μια σωστή δίαιτα και άσκηση πάντα βοηθούν, όμως η αλήθεια είναι πως είναι πολύ δύσκολο να επαναφέρετε το σώμα σας και να το διατηρήσετε καλλίγραμμο όπως πριν.

Αν δεν επανήλθατε όπως το ευχόσασταν και οι προσπάθειές σας δείχνουν να είναι άκαρπες, τότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις εξελίξεις της αισθητικής ιατρικής και να εξαλείψετε τις ατέλειες, χωρίς χειρουργείο.

Συμβουλευτήκαμε την ιατρική ομάδα του MC Medical Center για να μας κατευθύνει στις μη επεμβατικές λύσεις που προσφέρει η αισθητική ιατρική σε μια νέα μητέρα σήμερα:

«Το καλό είναι πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα περισσότερα προβλήματα που προκαλούν οι ορμονικές αλλαγές της εγκυμοσύνης στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο: Ραγάδες, έντονη τριχοφυΐα, δυσχρωμίες, χαλάρωση, ακόμα και το δύσκολο επίμονο τοπικό λίπος που συσσωρεύεται στην κοιλιά», μας ενημερώνει ο δερματολόγος αφροδισιολόγος Δρ. Δημήτριος Καραφουλίδης.

Η παραπανίσια κοιλίτσα που σας θυμίζει ακόμα την εγκυμοσύνη σας και δεν μπορείτε με τίποτα να την εξαφανίσετε μπορεί να γίνει και πάλι επίπεδη με μια μόνο συνεδρία Coolsculpting. Χρησιμοποιώντας ελεγχόμενη ψύξη επηρεάζεται η ζωτική λειτουργία των λιποκυττάρων και απομακρύνονται από το σώμα με φυσικό τρόπο. Χωρίς να επιδρά στους γύρω ιστούς, μειώνει το τοπικό λίπος ανώδυνα και αποτελεσματικά.

Αποτέλεσμα: ένα νέο σμιλεμένο σώμα όπως ήσασταν πριν γίνετε μητέρα. Το MC Medical Center είναι το μοναδικό ιατρικό κέντρο στην Ελλάδα που έχει δύο συσκευές CoolSculpting και επίσης είναι το πρώτο που έφερε την καινοτόμο αυτή θεραπεία στη χώρα μας.

Όσον αφορά τις δυσχρωμίες στο πρόσωπο, τις ραγάδες και την τριχοφυΐα, μετά από κλινική αξιολόγηση προτείνεται εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας το οποίο συνδυάζει τα οφέλη του laser με τη δύναμη των peelings της Image Skincare.

Για να λύσετε όλες σας τις απορίες και να μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας με φυσικό τρόπο, κλείστε ένα ραντεβού για δωρεάν κλινική αξιολόγηση καλώντας στο 2111088444.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.