ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η σωστή φροντίδα σώματος μετά το Laser!


TSVIGKOU

30 Νοεμβρίου 2016

skincare.jpg

Ο πρώτος και πιο σημαντικός είναι το αντηλιακό. Ακόμα και αν έξω έχει συννεφιά και η θερμοκρασία είναι στους μηδέν βαθμούς κελσίου, είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακού με δείκτη 30SPF και άνω, στις περιοχές που εκτίθενται στον ήλιο. 
Αποφύγετε μπάνιο με καυτό νερό και γενικότερα ό,τι θεραπεία περιλαμβάνει υψηλές θερμοκρασίες –σάουνα- για τις επόμενες 48 ώρες. Αντίθετα μπορείτε να τοποθετήσετε παγάκια στις περιοχές που κάνατε laser για να ανακουφιστείτε από τυχόν πονάκια που μπορεί να αισθάνεστε-κατά την άποψή μου το laser δεν είναι και τόσο ανώδυνο όπως μου λένε αρκετές γυναίκες, οπότε το παγάκι με έχει σώσει. Μάλιστα εγώ το χρησιμοποιώ και πριν τη θεραπεία γιατί μουδιάζει τις περιοχές και πονάω λιγότερο.
Προτιμήστε μία καταπραϋντική κρέμα με ουδέτερο pH, ειδική για ευαίσθητες επιδερμίδες μετά το laser για να μειώσετε τον ερεθισμό και την ευαισθησία που νιώθετε στην επιδερμίδα σας.
Τέλος για τη περιοχή της μασχάλης αποφύγετε τη χρήση αποσμητικού τις πρώτες ημέρες, για να μην έχετε ερεθισμούς!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.