ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Xmas Beauty tips


TSVIGKOU

8 Δεκεμβρίου 2016

xmasjennny.jpg

Συμβουλευτήκαμε τον δερματολόγο-αφροδισιολόγο του MC Medical Center Δρ. Δημήτριο Καραφουλίδη και έχουμε τα μυστικά για ένα όμορφο, λαμπερό πρόσωπο!

  1. Botox: Η βοτουλινική τοξίνη καταπολεμά το αίτιο των ρυτίδων, δηλαδή τη σύσπαση των μυών. Σταματώντας την υπερκινητικότητα ορισμένων μυών διαγράφονται ή μειώνονται προσωρινά οι οριζόντιες γραμμές στο μέτωπο, οι κάθετες γραμμές του συνοφρυώματος και οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο «πόδι της χήνας». Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που έχει το Botox είναι η προληπτική του δράση. Έχει αποδειχθεί πως μία πρώιμη ρυτίδα αντιμετωπίζεται ευκολότερα από μία πιο βαθιά, η οποία έχει προκαλέσει ένα μόνιμο τσάκισμα στο δέρμα. Το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται σε περίπου δέκα ημέρες από την εφαρμογή του, άρα προγραμματίστε την επίσκεψή σας το δυνατόν συντομότερο. 
  2. Υαλουρονικό Οξύ: Με την μορφή της διάφανης γέλης, το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για την πλήρωση των ρυτίδων, την ανάπλαση του δέρματος και την αύξηση του όγκου του. Ως υλικό πλήρωσης (filler) εγχέεται στις ρινοπαρειακές αύλακες, στις ρυτίδες «του καπνιστή» στο άνω χείλος και στα ζυγωματικά. Δίνει όγκο και σχήμα στα λεπτά χείλη, ενώ συνολικά αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Μπορεί να γίνει την ίδια ημέρα με το Botox, και η δράση του αντίστοιχα απαιτεί δέκα ημέρες για να φανεί η αλλαγή.
  3. Αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP Cellular Matrix: Το αυτόλογο εμπλουτισμένο πλάσμα  (PRP) διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και οδηγεί σε αναγέννηση της επιδερμίδας. Το Cellular Matrix αποτελεί ένα PRP ενισχυμένο με υαλουρονικό οξύ το οποίο εγχέεται στο πρόσωπο με ειδικό πρωτόκολλο. Αυτή η συνδυαστική αυτόλογη μεσοθεραπεία αντιμετωπίζει με επιτυχία την χαλάρωση, τις «πεσμένες» περιοχές του προσώπου, τη γήρανση του δέρματος, το ξηρό δέρμα, τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Οι ατέλειες αποκαθίστανται, το δέρμα ανορθώνεται και βελτιώνεται το περίγραμμα του προσώπου με ασφάλεια χωρίς επέμβαση. Το PRP λειτουργεί συμπληρωματικά, και ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο το δέρμα εκ των έσω, δηλαδή υποστηρίζει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

*ΔΩΡΟ για τις αναγνώστριες του jenny.gr ειδικές προνομιακές τιμές:

Botox: 160€

Υαλουρονικό Οξύ: 200€

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP: 150€

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για την περίοδο 8-18 Δεκεμβρίου 2016.

Κλείστε ραντεβού καλώντας στο 2111088444 ή στείλτε email στο info@mcmc.gr.

MC Medical Center: Λ. Ποσειδώνος 77, Άλιμος, 4ος όροφος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.