ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ξέρετε γιατί τα μαλλιά μου είναι τόσο πλούσια;


TSVIGKOU

19 Δεκεμβρίου 2016

Ξέρετε γιατί τα μαλλιά μου είναι τόσο πλούσια;

Μετά το καλοκαίρι τα μαλλιά μου ήταν τρομερά ταλαιπωρημένα, το ίδιο και τα νύχια μου. Ο ήλιος, τα συχνά χτενίσματα που έκανα και ταλαιπωρούσαν τα μαλλιά μου όπως επίσης και τα συχνά manicure του καλοκαιριού, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβριο να έχω εντελώς αδύναμα μαλλιά και τα νύχια μου να είναι κιτρινισμένα και να σπάνε εύκολα.
Ο φαρμακοποιός μου σύστησε τις κάψουλες Biosil για να λύσω το πρόβλημα με τα αδύναμα μαλλιά μου. Βλέπετε η τρίχα μου είναι τόσο λεπτή και ευαίσθητη που ιδιαίτερα εκείνη την εποχή, φοβόμουν ακόμα και να χτενίσω τα μαλλιά μου. Χρειαζόμουν όπως καταλαβαίνετε μία δραστική λύση και η απάντηση του φαρμακοποιού ήταν μία και μόνο!


Όταν άκουσα για τις δράσεις του Biosil δυσκολεύτηκα να πιστέψω ότι έχει όλες αυτές τις θαυματουργές ικανότητες. Χαρακτηριστικά μου είπε "Αν παίρνετε αυτό το προϊόν, μία κάψουλα ή πέντε σταγόνες-ανάλογα ποια συσκευασία θα επιλέξετε από τις δύο-,  δύο φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ) αποκτάτε όχι μόνο όψη υγείας και ευεξίας, αλλά νεότητας και ομορφιάς –βοηθάει, βλέπετε, την παραγωγή των 3 πιο πολύτιμων πρωτεϊνών: κολλαγόνο, ελαστίνη και κερατίνη." Στην αρχή ήμουν δύσπιστη, όμως σήμερα μετά από δύο μήνες θεραπεία θέλω να βγω και να μιλήσω για το Biosil το οποίο μου χάρισε υπέροχα μαλλάκια, τέλεια, δυνατά και κατάλευκα νύχια και επιπλέον βοήθησε και την επιδερμίδα μου να είναι πιο λαμπερή και σφρυγιλή.
Το πατενταρισμένο συστατικό ch-OSA που περιέχεται, βοηθά τον οργανισμό μας να δημιουργήσει με φυσικό τρόπο αυτές τις τόσο απαραίτητες πρωτεΐνες που παράγουν αυτά τα 3 πολύτιμα συστατικά κολλαγόνο, ελαστίνη και κερατίνη.



Πραγματικά μη σκέφτεστε αν πρέπει να ξεκινήσετε τις κάψουλες ή τις σταγόνες Biosil (πρόκειται για το ίδιο προϊόν, απλά βγαίνει σε δύο διαφορετικές μορφές), τρέξτε στο φαρμακείο να τις αγοράσετε. Σε λιγότερο από δύο μήνες θα αρχίσετε να διαπιστώνετε τις "θαυματουργές" δράσεις.

Σε ευχαριστώ Biosil, μου χάρισες πίσω πολύτιμα χαρακτηριστικά ομορφιάς!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.