ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ομορφιά: χτίζουμε στα 20 και κερδίζουμε στο μέλλον


TSVIGKOU

3 Ιανουαρίου 2017

wu-baw1516-060.jpg

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιλέγετε πρέπει να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις που έχει η επιδερμίδα σας και κυρίως στην ηλικία σας. Ποτέ δεν επιλέγετε ενυδατικές κρέμες ή άλλα προϊόντα που απευθύνονται σε μεγαλύτερη ηλικία, καθώς τροφοδοτείτε την επιδερμίδα σας με συστατικά που είναι ουσιαστικά περιττά στη συγκεκριμένη φάση, εκείνη τα απορροφά και ύστερα έχει ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζεται τα προϊόντα είναι ίδιος για κάθε ηλικία. Οι κινήσεις είναι απαλές, ανοδικές και ποτέ δεν ξεχνάμε να ενυδατώνουμε με την κρέμα προσώπου ντεκολτέ και λαιμό. Επιπλέον ανάλογα με την εποχή-χειμώνας, καλοκαίρι- έχουμε και διαφορετικά προϊόντα. Μια super λιπαρή κρέμα είναι ιδανική για το χειμώνα αλλά μπορεί να είναι καταστροφική για το καλοκαίρι, ανάλογα βέβαια με τον τύπο της επιδερμίδας σας. Να συμβουλεύεστε πάντα ειδικούς και να δοκιμάζετε προϊόντα πριν κάνετε κάποια αγορά.

Είναι συχνό, ιδιαίτερα για γυναίκες κοντά στα 20 που έχουν κάνει τα πρώτα τους βήματα στην ενυδάτωση, να επηρεάζονται από φίλες και γνωστές. Ποτέ να μην ξεχνάτε ότι κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική. Το καλύτερο προϊόν της αδερφής σας-της κολλητής σας μπορεί να είναι το χειρότερο για εσάς. Το μυστικό είναι να εντοπίζετε τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και ύστερα να επιλέγετε το προϊόν που καλύπτει τις απαιτήσεις σας.

Τέλος να θυμάστε ότι η αξία των προϊόντων, δεν παίζει ρόλο στην επιλογή κρέμας. Η πιο φθηνή κρέμα της αγοράς μπορεί να είναι η καλύτερη για εσάς ή και το αντίθετο, η πιο ακριβή να είναι αυτό που ψάχνετε. Ποτέ όμως δεν αποτελεί κριτήριο το κόστος για την επιλογή.

Αν κάναμε μία μικρή επιλογή προϊόντων για γυναίκες κοντά στην ηλικία των 20 θα σας προτείναμε τα εξής:

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

[gallery-716044]

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

[gallery-716045]

Ποτέ δεν αμελούμε να ενυδατώνουμε και τα μαλλιά μας. Για μία ακόμη φορά επιλέγουμε τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού, που απευθύνονται στον τύπο της τρίχας μας και τα ενυδατώνουμε κάνοντας μάσκα μία φορά την εβδομάδα αλλά και με τη χρήση λαδιών στις άκρες των μαλλιών μας.

ΕΝΥΔΑΤΙΚΑ ΛΑΔΑΚΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

[gallery-716046]
 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.