ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

To πλέον απαραίτητο καλλυντικό για το κρύο είναι αυτό


TSVIGKOU

6 Ιανουαρίου 2017

balmain-bwaw1617-117.jpg

Με τόσο κρύο θα πρέπει να προφυλάξετε κατάλληλα το σώμα σας και την επιδερμίδα σας. Σε καμία περίπτωση μην αμελήσετε την καθημερινή σας ενυδάτωση-ό,τι κάνατε τις άλλες ημέρες, κάντε και σήμερα, απλά να είστε πιο γενναιώδοροι με την ποσότητα-και έχετε συνέχεια μαζί σας ένα lip balm.

Τα χείλη είναι μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου σας. Με μία τόσο απότομη αλλαγή στον καιρό, όπως η σημερινή το πιο πιθανό είναι να να αποκτήσετε σκασμένα χείλη, ιδιαίτερα αν είστε ευαίσθητοι στο συγκεκριμένο σημείου του προσώπου σας.
Άρα πάρτε στα χέρια σας το lip balm, εφαρμόστε το στα χείλη σας και κατά τη διάρκεια της ημέρας επαναλάβετε, έτσι ώστε τα χείλη σας να είναι συνεχώς ενυδατωμένα.

Ακόμα και αν φοράτε κραγιόν, εφαρμόστε από πάνω το lip balm. Κάποιες φορές όσο ενυδατικό και αν είναι το κραγιόν σας, δεν αρκεί και μία ημέρα σαν τη σημερινή απαιτείται ιδιαίτερη περιποίηση.

[gallery-716065]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.