ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Μικρές συμβουλές για να αποφύγουμε την κόκκινη μύτη που δημιουργεί το κρύο


TSVIGKOU

10 Ιανουαρίου 2017

image23895.jpg

Ένας από αυτούς είναι τα σκασμένα χείλη, χέρια και η κατακόκκινη μυτούλα που μας θυμίζει κάτι από το αγαπημένο Ρούντλφ το ελαφάκι.
Επειδή όμως φύγανε τα Χριστούγεννα και η κόκκινη μυτούλα κάθε άλλο παρά ελκυστική δεν είναι, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε αυτό το ενοχλητικό σημάδι του κρύου.

Προσοχή με τα χαρτομάντηλα: Ξέρουμε η καταρροή δε σταματά και πολλές φορές δεν την ελέγχετε. Προσοχή όμως, με τις κινήσεις σας και σε κάθε περίπτωση προσέξτε τι υλικό χρησιμοποιείτε για να τη σκουπίζετε. Υπάρχουν χαρτομάντηλα που περιέχουν αλόη, βιταμίνη Ε και ενισχύουν την ενυδάτωση της περιοχής. Με απαλές κινήσεις σκουπίστε τη μύτη σας και φερθείτε της ευγενικά!

Προσοχή στο σαπούνι που χρησιμοποιείτε: Η συγκεκριμένη περιοχή είναι ευαίσθητη, γι αυτό ό,τι προϊόν χρησιμοποιείτε για καθάρισμα, ενυδάτωση πρέπει να είναι super ενυδατικό.

Αποφύγετε τα ζεστά νερά: Ιδιαίτερα όταν είναι παγωμένη η μύτη σας, αποφύγετε να ρίξετε καυτό νερό καθώς την ξεραίνει. Πλένετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό. 

Ενυδατικό λαδάκι: Σε τέτοιες θερμοκρασίες είναι σωτήριο. Ανακατέψτε το με το makeup σας ή την ενυδατική σας κρέμα και ενυδατώστε την περιοχή της μύτης σας και τις ρινοπαρειακές γραμμές. 

Καλύψτε τη μύτη σας με makeup: Αν δεν έχει σκάσει η μύτη σας, καλύψτε την με ενυδατικό makeup, καλό θα της κάνετε και θα κρύψετε και το Ρούντολφ. Ωστόσο προσοχή, αν έχει σκάσει, δουλέψτε το προϊόν τοπικά γιατί μετά θα ξεφλουδίζετε τα κομμάτια. 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.