ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Λίφτιγκ με υπέρηχους: H λύση για νεανική όψη και εξομάλυνση των ρυτίδων;


12 Ιανουαρίου 2017

shutterstock-171463895.jpg

Η ηχητική ενέργεια παρακάμπτει τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος με στόχο τους διαρθρωτικούς ιστούς που βρίσκονται βαθύτερα, εκεί ακριβώς δηλαδή που επεμβαίνει και το χειρουργικό λίφτινγκ, χωρίς όμως τομές. Εκεί, δημιουργώντας ήπια θερμότητα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύει τα θεμέλια του δέρματος. Λειτουργεί δηλαδή από μέσα προς τα έξω προκειμένου να ανορθώσει και να συσφίξει το δέρμα.

Είναι η μόνη μη επεμβατική θεραπεία που αντικαθιστά το χειρουργικό lifting, και η μόνη με την έγκριση του FDA, Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων & Φαρμάκων. Όπως είναι γνωστό στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, η πιστοποίηση από τον FDA είναι πολύ σπάνια σε μηχανήματα και εξαιρετικά σημαντική για την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα της εκάστοτε θεραπείας. Η ενέργεια των υπέρηχων στοχεύει με ακρίβεια τα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων της επιδερμίδας, το γνωστό SMAS, την στιβάδα εκείνη που «τεντώνεται» σε ένα χειρουργικό face-lift. H θεραπεία Ultherapy στοχεύει επιλεκτικά και με απόλυτη ακρίβεια σε πολλαπλά επίπεδα, επιτυγχάνοντας ένα 3D (τρισδιάστατο) φυσικό και σταδιακό «χτίσιμο» του προσώπου, καθώς διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Τα ζυγωματικά επανέρχονται στην αρχική τους θέση, το περίγραμμα του προσώπου αναδημιουργείται, το διπλοσάγονο μαζεύει και τα βλέφαρα ανορθώνονται. Είναι επίσης μια εξαιρετική θεραπεία για τη διόρθωση των ρυτίδων στο άνω χείλος.

Αμέσως μετά τη συνεδρία φαίνεται η πρώτη σημαντική αλλαγή, όμως το συνολικό αποτέλεσμα της σύσφιξης του δέρματος και της ανόρθωσης γίνεται ακόμα πιο έντονο στη διάρκεια των επόμενων 2-3 μηνών. Καθώς ο χρόνος περνάει, το κουρασμένο κολλαγόνο αντικαθίσταται με νέο, πιο ελαστικό κολλαγόνο. Η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου συνεχίζεται σταθερά για ακόμα 6 μήνες μετά από τη θεραπεία, και αυτό σημαίνει πως συνεχώς βλέπετε αλλαγή του προσώπου σας προς το καλύτερο.

Δεν υπάρχει ιδανικός υποψήφιος, ούτε ιδανική ηλικία. Μπορεί να είστε 30 και να νιώθετε πως θέλετε προληπτικά να φροντίσετε τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας σας, να έχετε παρουσιάσει τα πρώτα σημάδια γήρανσης στα 40 και να θέλετε να σταματήσετε τη φθορά του χρόνου, ακόμα και να πλησιάζετε τα 60 αλλά να μην θέλετε για κανένα λόγο να μπείτε στο χειρουργείο.

Το Ultherapy προσφέρει ένα πολύ φυσικό lifting καθώς ο σκοπός του είναι να αναδείξει την ομορφιά σας και όχι να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Μάθετε περισσότερα στο 211 1088444 ή στην ιστοσελίδα του Ιατρικού Κέντρου MC Medical Center.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.