ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Χρειάζεστε μόνο δύο προϊόντα για λαμπερή επιδερμίδα


26 Ιανουαρίου 2017

jenny.gr

Σε αυτά τα tricks & tips ορκίζονται όλοι οι Makeup Artists

Αν θέλετε να δείτε τι χαρίζει το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να δοκιμάσετε μόνες σας να ανακατέψετε μία δόση από το ενυδατικό σας foundation, με μία δόση από τον ορό σας. Με ένα μεγάλο πινέλο ανακατέψτε αυτά τα δύο προϊόντα στο χέρι σας και στη συνέχεια εφαρμόστε το, στο πρόσωπό σας. 

Συμβουλές για σωστή εφαρμογή του Foundation


Αρχικά θα νιώσετε αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης, αφού τα συστατικά του serum θα αρχίσουν να δρουν στο πρόσωπό σας. Ύστερα θα παρατηρήσετε στον καθρέφτη σας, ότι η επιδερμίδα σας γυαλίζει, είναι λαμπερή. Σαφώς αυτό το αποτέλεσμα δε θα κρατήσει καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας, γιατί η επιδερμίδα σας θα απορροφήσει μέρος των προϊόντων. Ωστόσο μία γυαλάδα, σα να έχετε κάνει ένα ελαφρύ strobing θα την έχετε.
Τέλος το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι θα αισθάνεστε ενυδατωμένες και το πρόσωπό σας δε θα μοιάζει παστωμένο. Βλέπετε ο συγκεκριμένος συνδυασμός δημιουργεί ένα προϊόν, super ενυδατικό και λαμπερό για το πρόσωπό σας και αποφεύγετε τη βαριά βάση, που συνήθως είναι ανεπιθύμητη.

Αν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή, τότε λογικά το foundation σας θα είναι matte και το serum είναι ειδικό για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, άρα δεν έχετε λόγο να φοβάστε μήπως γυαλίζετε υπερβολικά. Τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι ιδανικά στον τύπο της επιδερμίδας σας, με αυτό ως δεδομένο λοιπόν, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αν νιώθετε ότι σε κάποια σημεία γυαλίζετε παραπάνω, μπορείτε απλά να πουδραριστείτε, τοπικά.

FOUNDATION

[gallery-715941]

Ο απόλυτος οδηγός για σωστή επιλογή foundation

 

SERUM

[gallery-716182]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.