ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτό είναι το μυστικό για να δείτε αποτελέσματα από την ενυδατική σας κρέμα


TSVIGKOU

30 Ιανουαρίου 2017

mccartney-baw1516-023.jpg

Πώς να κάνετε layering με τις κρέμες προσώπου

Από την άλλη όμως μετά, παραπονιόμαστε ότι δε βλέπουμε αποτελέσματα με την ενυδατική μας. Τι φταίει; Τι κάνουμε λάθος;.

Πόσο αναγκαία είναι η κρέμα ματιών;

Προσπαθώντας να απλοποιήσουμε όσο γίνεται την περιποίηση του προσώπου, προτείνουμε καθημερινά να χρησιμοποιείτε τρία προϊόντα. Σαφώς η ενυδατική κρέμα δεν πρέπει να λείπει και προτείνεται πριν από αυτή να χρησιμοποιείτε serum, για να ενισχύετε τη δράση της. 

Πριν όμως και από το serum, καλό είναι να εφαρμόζετε και lotion προσώπου. Ρίχνετε μερικές σταγόνες από το συγκεκριμένο προϊόν σε βαμβάκι, το εφαρμόζετε πάντα σε καθαρή επιδερμίδα-όπως όλα- και με ανοδικές κινήσεις το απλώνετε στο πρόσωπό σας, σα να το καθαρίζετε. Πολλές φορές μπορεί να παρατηρήσετε ότι το βαμβάκι σας είναι λερωμένο, αυτό συμβαίνει γιατί πιθανότατα δεν έχετε καθαρίσει σωστά το πρόσωπό σας.
Είναι σημαντικό να μη στεγνώσετε το προϊόν, να αφήσετε λίγη υγρασία πάνω σε αυτό και στη συνέχεια να πηγαίνετε στο επόμενο.

[gallery-716190]

Με την εφαρμογή της lotion, χαρίζετε τόνωση στην επιδερμίδα σας και επιπλέον την προετοιμάζετε για να δεχθεί τα συστατικά της κρέμας. Έτσι κάθε προϊόν που μπαίνει μετά από αυτή, μπορεί να δράσει και να έχετε όλα της τα οφέλη.

Επενδύστε σε μία lotion προσώπου και χαρείτε άμεσα τα αποτελέσματα, στον καθρέφτη σας.

Δείτε τι κρύβει η beauty editor στο ντουλάπι της

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.