ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Είναι αλήθεια ότι το foundation μας γερνάει;


TSVIGKOU

23 Φεβρουαρίου 2017

thakoon-bss16-028.jpg

Το τελευταίο όχι απλά δεν ταιριάζει σε πολλές γυναίκες, επιπλέον τις κάνει να μοιάζουν μεγαλύτερες από την ηλικία τους και με τη συχνή χρήση μάλιστα μετά από κάποια ηλικία θα δείχνουν μεγαλύτερες ανεξάρτητα αν το φοράνε ή όχι. Και αν αναρωτιέστε γιατί στα social media, στο διαδίκτυο οι φωτογραφίες αλλά και στις σελίδες των περιοδικών οι γυναίκες μοιάζουν τόσο αλαβάστρινες, πιστέψτε μας το μυστικό είναι στο θαυματουργό photoshop, από κοντά αν είναι παστωμένες με foundation, θα διαπιστώσετε ότι το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο αψεγάδιαστο όσο νομίζετε.
Κάντε ένα πείραμα και φωτογραφηθείτε όταν θα είστε full βαμμένες, θα δείτε ότι το αποτέλεσμα της εικόνας χωρίς φίλτρα και επεξεργασία, δε θα σας ικανοποιεί και θα σας δείχνει μεγαλύτερες από την ηλικία σας.

ΕΝΥΔΑΤΙΚΑ FOUNDATION

[gallery-715941]


Το μυστικό είναι να εντοπίζετε τις ατέλειες της επιδερμίδας σας και να τις καλύπτετε με σωστό τρόπο και χρησιμοποιώντας μικρή δόση προϊόντων. Ιδιαίτερα οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας είναι σημαντικό να επιλέγουν foundation κατάλληλο για την ηλικία αλλά και τον τύπο της επιδερμίδας τους. Όσο λιγότερο και όσο πιο ενυδατικό, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα. Μην ξεχνάτε ένα βασικό μυστικό αυτό της ανάμειξης του serum με το foundation. 

Χρειάζεστε μόνο δύο προϊόντα για λαμπερή επιδερμίδα

SERUM

[gallery-716182]

Τέλος είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι η συχνή χρήση foundation αλλά και γενικά προϊόντων, που είναι βαριά για την επιδερμίδα, μόνο καλό δε προσφέρουν σε αυτή. Σίγουρα, υπάρχουν περιστάσεις που πρέπει να αποκτήσετε ένα πιο βαρύ, περιποιημένο μακιγιάζ, αυτές όμως πρέπει να είναι η εξαίρεση και όχι η καθημερινότητα. Διαφορετικά τα αποτελέσματα θα τα δείτε μετά από κάποια χρόνια, όταν θα έχετε ανάγκη από πραγματική κάλυψη. 

Αυτό είναι το μυστικό για να δείτε αποτελέσματα από την ενυδατική σας κρέμα

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.